MILICA TODOROVIĆ HITNO ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Polivali je LEDENOM vodom! (FOTO)
Milica Todorović, Foto: Kurir

šok

MILICA TODOROVIĆ HITNO ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Polivali je LEDENOM vodom! (FOTO)

Pritom je pevačica iskoristila numeru Konstrakte sa "Pesme Evrovizije"

Objavljeno:

Pevačica Milica Todorović uznemirila je svoje fanove poslednjom objavom.

Milica je objavila snimak sa klinike gde je primila infuziju, pa je onda otkrila kako to podnosi.

Pritom je pevačica iskoristila numeru Konstrakte sa "Pesme Evrovizije".

- Kako vi podnosite infuziju? Moja tajna je polivanje 'ladnom vodom dok primam infuziju - napisala je Milica koja je na snimku i zapevala.

Inače, pevačica Milica Todorović podelila je sa svojim fanovima jednu zanimljivu situaciju koja joj se desila dok je nastupala na jednom veselju.

1 / 2 Foto: Printscreen/RTS/jutjub

Naime, Milica je pevala na jednoj proslavi na kojoj su gosti bili prilično opušteni, a jedan od njih je u trenutku dok je pevačica pevala pesmu od Cece, oteo Todorovićevoj mikrofon i nastavio da peva umesto nje.

Njoj je taj potez na početku bio simpatičan te se smejala, međutim, kako gost nije bas "ubadao" note, a i bio je vidno glasan, Milica je ubrzo zažalila što mu je dozvolila da joj peva "na uvce".

Ona je vratila mikrofon u svoje ruke a kako bi ga zaustavila u nameri da nastavi sa pevanjem. Ona je napravila smešnu grimasu na licu pa mu se obratila:

1 / 3 Foto: Printscreen

Inače, ovo nije prvi put da se mIlici dešavaju neprijatnosti ili zanimljive situacije tokom natupa. Tako, ona je nedavno priznala da je pre određenog vremena bila izrevoltirana gestom jednog fana, toliko da je čak prekinula koncert.

- Uvek su ljudi nekako na nastupu ispred mene, ispred bine. Ja se uživim u ulogu i pevam, kad ono vidim on kuca poruke. Ja kažem 'Stop muzika', prekinem muziku odmah i kažem: 'Je l ' ti to kucaš poruke dok ja pevam? Sram te bilo - ispričala je ona tada.

Bonus video:

00:07

Milica Todorović završila na infuziji: Pevačica otkrila kako se oseća

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.