"BOLJE DA SI OTIŠLA NA ČAS ENGLESKOG"! Sanja napravila NEVIĐENI TRANSFER BLAMA, usledile žestoke PROZIVKE! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

hit!

"BOLJE DA SI OTIŠLA NA ČAS ENGLESKOG"! Sanja napravila NEVIĐENI TRANSFER BLAMA, usledile žestoke PROZIVKE! (FOTO)

Izazvala brojne reakcije

Objavljeno: 20:00h

Voditeljka Sanja Marinković našla se na meti negativnih komentara nakon što je napravila lapsus na društvenoj mreži Instagram.

1 / 6 Foto: Stock Thinstock/sanjamarinkovicofficial

Naime, ona je iskoristila slobodan dan da ode kod frizera, a to je napisala na engleskom jeziku, pa namerno ili slučajno napravila grešku, koja je koštala brojnim negativnim komentarima.

- It's my day of, so... - napisala je voditeljka i napravila grešku napisavši off sa jednim slovom f.

Sanja Marinković
foto: Instagram/sanjamarinkovicofficial

Nakon ove njene objave usledili su brojni komentari na račun njenog znanja engleskog jezika.

"Bolje da si slobodan dan iskoristila za čas engleskog jezika","Opet ima lapsus", "Očigledno ne zna engleski dobro", neki su od komentari, a pojedinci su to pripisali lapsusu i navode da to svakome može da se dogodi.

Voditeljka se nije obazirala na negativne komentare, te je objavu ostavila na svom storiju.

Podsetimo, Sanja Marinković nedavno je imala situaciju sa gostovanjem pevačice Katarine Živković u svojoj emisiji. Ona je tada odlučila da se oglasi nakon optužbe pevačice, koja je nakon gostovanja u njenoj emisiji "Magazin In" i emitovanja, gde je videla da je njena izjava izbačena, rekla da voditeljka ponižava svoje goste i da smatra da joj duguje javno izvinjenje. Posle ovog Kaćinog oglašavanja, nekoliko njenih koleginica je takođe osudilo voditeljku, a bilo je čak i teških uvreda na njen račun.

Sanja Marinković, Katarina Živković
foto: Ana Paunković

- "Magazin In" je emisija koja se snima i veoma često snimimo mnogo veću minutažu od one koja ide u etar. Dužina trajanja emisije nam se saopšti dan pred emitovanje, zbog dužine blokova reklama. Nažalost, morala sam ovog puta da skratim skoro 45 minuta sadržaja, sto nije bilo jednostavno jer su sve gošće bile maestralne. Kaća Živković je, na primer, veoma prijatno iznenadila Zoru Dobričanin što joj je Zora i rekla - počela je Sanja za Telegraf, pa dodala:

- Kaća je moj drag gost svake sezone izuzetno lepo izgleda, veoma je zahvalan sagovornik i na moje teme i pitanja odgovori inspirativno, iskreno i baš kako ja kao autor očekujem od gosta. Ove subote jedno od pitanja se odnosilo na predrasude koje muskarci i žene mogu da imaju kada je reč o estradnim zvezdama, rijaliti zvezdama, influenserkama, voditeljkama i ličnostima sa javne scene koje slove za veoma atraktivne i koliko estetika ima veze sa etikom - rekla je voditeljka.

- S obzirom da, kada je reč o predrasudama, uvek su najintrigantije rijaliti zvezde, tako da je u emisiji emitovan komentar Maje Marinković. Kaća i Nada Macura, a i ostale gošće su se složile da predrasude postoje o svakom zanimanju i da svako ima pravo na svoj stav i da ih to ne dotiče. Ovaj deo emisije i dalja rasprava u studiju na tu temu skraćena, ali bez ikakve zle namere. Katarina je, kao i sve ostale gošće, davala veoma inspirativne i pametne odgovore na temu i druga pitanja tokom sedamdeset minuta koje su zaslužilvale minutažu u emisiji - objasnila je Sanja.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.