NEOPISIVA TRAGEDIJA SE PROVLAČI KROZ DOM RADOŠA BAJIĆA: Bila je lepa kao ANĐEO, PREGOLEMA TUGA! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

strašno!

NEOPISIVA TRAGEDIJA SE PROVLAČI KROZ DOM RADOŠA BAJIĆA: Bila je lepa kao ANĐEO, PREGOLEMA TUGA! (FOTO)

Izgubila je život veoma mlada

Objavljeno: 19:13h

Radoš Bajić iza sebe ima blistavu karijeru sa više od sto velikih uloga na filmu i televiziji. Dobitnik je najznačajnijih profesionalnih i društvenih priznanja. Gotovo pola veka je u ljubavi sa suprugom Milenom, a najponosniji je na svoju decu, ćerku Jelenu i sina Nedeljka, i svoje četvoro unučadi Sofiju, Lenku, Aleksandra i Filipa.

1 / 5 Foto: Marko Nikolić

Rođen je 24. septembra sušne 1953. godine u selu Medveđi kod Trstenika, kao drugo i jedino muško dete u seljačkoj porodici oca Miloša Bajića i majke Vere.

‒ Pamćenje seže daleko, titra iznad seoskih zabrana i livada, ali uvek zastane u danu kad je moja sestrica Radmila, koja je imala samo 13 godina, napustila ovaj svet, bez greha i krivice. Odnela ju je, kao anđela svetlog lica i očiju, podmukla bolest kojoj tada nije bilo, a ni danas nema leka ‒ sa suzama u očima govori Radoš.

Sestra Radoša Bajića preminula je veoma mlada, a baš sa njom je prvi put u životu stao pred objektiv foto-aparata.

‒ Majka je za potrebe moje prve fotografije od nekoga iz sela pozajmila dva broja veće cipele jer svoje nisam imao. Jedva sam hodao u njima, sva sreća što nisam morao da idem daleko. Možda su te tuđe cipele bile prva uloga koju sam morao da odigram, sugestivno i samouvereno, kao da su moje i kao da su mi taman ‒ seća se čuveni glumac i reditelj.

Bajić još pamti majčino lice, suze i naricanje i očeve vapaje i dodaje da je trenutak kad je sa Radmilom prvi put fotografisan zauvek odredio njegov život.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.