KARLEUŠA SKINULA GAĆE PA NAM POKAZALA KOLIKO JE RASNA DOLE: Uvija se i TRESE okrenuta leđima - NIJE VIDELA KAMERU!
Foto: printscreen instagram/karleusastar

opa

KARLEUŠA SKINULA GAĆE PA NAM POKAZALA KOLIKO JE RASNA DOLE: Uvija se i TRESE okrenuta leđima - NIJE VIDELA KAMERU!

Karleuša se snimala u "opasnim" pozama, a bila potpuno naga ili samo u širokim farmerkama, izgleda brutalno dobro

Objavljeno: 10:49h

Svi smo navikli na razna izdanja naše pop dive Jelene Karleuše, ali ovo što ćete sada videti sigurno niste očekivali.

Jelena Karleuša (42) novim fotografijama, čak možda i provokativnijim od onih na kojima je samo u tanga gaćicama, ostavila je sve bez teksta.

Naime, Jelena je pozirala u toplesu, na sebi je imala široke, otkopčanje farmerke koje su bili spuštene, tako da je izgledalo kao da će svakog momenta da "skliznu", a ono što se naziralo iz njih je glavni fokus svih koji su odgledali njeno "umetničko delo".

Pre nego što vidite kako izglededa Karli na snimku, prisećamo vas da je pevačica na jučerašnji dan, 3. marta, pre tri godine doživela porodičnu tragediju, kada joj je majka Divna Karleuša preminula posle duge i teške borbe sa opakom bolešću.

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Karleuša se tim povodom oglasila na Instagramu, gde je objavila fotografiju pokojne majke i napisala:

"Moja lepotica, moja večna rana… Danas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila…. Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa…"

Karleuša je teško podnela majčinu smrt, a mnogi su govorili da je ovo najbolniji gubitak ispraćen kamerama ikada kod nas.

Ona se i prošle godine oglasila na ovaj dan i to sa sledećim tekstom:

„Samo zatvorim oči i tu si… čujem ti glas i sve bude ok. Volim te, ne brini…25.01.1958.-03.03.2019 Divna (Slika je nastala u bolnici VMA, fotografisala sam je prelepu i nasmejanu dok idemo da primi hemioterapiju. Dobila ih je bezbroj, uvek nasmejana i da niko ne vidi koliko joj je tesko… da ne vidim ja… Ko je poznavao Divnu zna da se recima takva zena ne moze opisati… a ovu sliku stavljam samo da bi ljudi videli koliko je lepa… moja ljubav, moj borac, moje sklonište od zla, moj mir… Svaki moj uspeh bio je zbog nje, da bude ponosna… i svaki ce biti za nju)“, napisala je Karleuša tada.

Inače, ovako je izgleda tekst iz medija onog dana kada je ubijen Karleušin prvi dečko:

Folk zvezda u žalosti zbog smrti svog momka Ćande

"Jedina ljubavi moja,čekaj me"- poslednje su reči koje je poznata folk pevačica Jelena Karleuša uputila svom, momku Zoranu Davidoviću-Ćandi, u jednoj od mnogobrojnih čitulja, potpisujući se kao Jecika.

Ubistvom beogradskog ko ntroverznog biznismena, koji je stekao posebnu vrstu popularnosti od trenutka kad je počeo da se zabavlja sa Karleušom, pomenuta zvezda postala je treća pevačica, koja je za poslednjih šest meseci obukla crninu.

Imajući u vidu činjenicu, da su Ćanda i Karleuša bili nerazdvojni od NATO - agresije, kada su se i upoznali na jednom od beogradskih splavova, to je i prva informacija, da Ćanda nije ubijen sam, zaintrigirala javnost i nametnula pitanje: nije li i Jelena Karleuša žrtva.

Zahvaljujući brzoj informaciji Studija B, saznalo se da je osim Ćande poginuo i njegov najbolji drug Ivan Stojanović, koji se sa Zoranom upravo vraćao sa sahrane Branislava Lainovića Dugog iz Novog Sada.

Nešto kasnije po saznanju za tragediju, Karleuša je otišla na mesto događaja da zapali sveću. Prvo pitanje koje se nametnulo bilo je zbog čega Karleuša sa Ćandom nije išla na Dugijevu sahranu, mada su dva dana pre toga dali Lainovi}u zajedničku čitulju?

Razgovarajući sa nekolicinom momaka sa beogradskog vrelog asfalta, još u vreme dok je Ćanda bio živ, saznali smo da je u tim krugovima bio cenjen, kao izuzetno dobar i fer igrač. Oni koji su ga poznavali isticali su da je oduvek bio osetljiv prema starim i ljudima. Kao aktivista SPO-a, pobrinuo se čak da penzioneri u Rakovici dobiju svoj kutak, za razonodu.

1 / 2 Foto: Kurir

Ono što su mu mnogi iz podzemlja zamerali je što je Jelena Karleuša maksimalno radila na Ćandinom medijskom eksponiranju.

Izjavama tipa: "od kada sam sa Zoranom, mnogi moje ime izgovaraju sa strahopoštovanjem " mlada zvezda je predstvaljala Ćandu kao grubog i opasnog mladića. Takvom utisku potpomogla je priča, po kojoj je na snimanju novogodišnjeg programa na "PINK" televiziji, Ćanda istukao izvesnog momka,na parkingu ispred RU "Braća Stamenković" nakon što je ovaj dobacio Karleuši:

"Jelena, pozdravio te Nemanja" (njen bivši dečkoi - prim.aut)! Karleuša je taj akt okarakterisala kao čin ljubavi "jer bi" po njenim rečima "svako normalan branio svoju devojku", demantujući pri tome da je Ćanda tukao i čoveka iz publike.

1 / 9 Foto: Profimedia

Kada je pre mesec dana krenula priča da je u Ćenda ubijen, Karleuša je saopštila javnosti, da je to izmišljotina, ali da zna "iz čije je kuhinje to poteklo " naravno ne imenujući glavnog "kuvara!".

Tako se pisalo u tom periodu, a da se mi vratimo na Karleušu danas koja je pozirala bez gaćica.

Ona se snimala u "opasnim" pozama, a bila potpuno naga ili samo u širokim farmerkama, izgleda brutalno dobro, te bi i džak iznela kao najskuplju krpicu sa modne piste.

1 / 11 Foto: Instagram/karleusastar

Jelena je grudi prekrila samo rukama, ali ovoga puta je malo više otkrila i malo toga prepustila mašti.

Dok se uvija i trese kamera je snima sa leđa, a sve vreme ispadaju donje obline koje možemo jasno zamisliti nakon ovih kadrova.

Navikli smo da diva svakodnevno oduševljava naciju svojim hot snimcima i fotografijama ali kada se sve sabere i oduzme svaki na svoj način je provokatvan i žestok.

Prečesto prevaziđe i samu sebe da nas sve nekada ostavi bez teksta što stajlinzima što golotinjom sa kojom ističe svoje brutalno telo.

Karleuša je u jedan video, koji nije za osobe ispod 18 godina, "spojila" provokativna izdanja, a pojedine kadrove je morala i sama da cenzuriše.

Jelena je u video ubacila momente sa nastupa, u oskudnim i unikarnim kostimima koji ističu njenu figuru, ali i kadrove dok dok u njima pleše, a u prvom planu je njena bombastična zadnjica.

Bonus video:

00:33

Jelena Karleuša o Didi Džej

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.