ĆERKA GLUMCA BORISA PINGOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA: On otvorio dušu i potresao mnoge: "Srećan sam što je PREŽIVELA!"
Foto: Sonja Spasić

RAZNEŽIO SVE

ĆERKA GLUMCA BORISA PINGOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA: On otvorio dušu i potresao mnoge: "Srećan sam što je PREŽIVELA!"

- Trudim se da ne budem previše privatan na official profilu, ali nekada neke stvari budu jače od tog truda...

Objavljeno:

Dramskog umetnika Borisa Pingovića, televizijska publika ima prilike da gleda u seriji "Igra sudbine" u ulozi Nikše Korlata.

Ovaj glumac retko govori o svom privatnom životu, a jedan od retkih momenta je bio kada je objavio fotografiju sa ćerkom Lenom i pokrenuo lavinu komentara.

Boris Pingović
foto: Instagram

- Trudim se da ne budem previše privatan na official profilu, ali nekada neke stvari budu jače od tog truda... Dok smo je vozili sa ,,makeup-a" i ,,frizure", na matursko veče, prolazimo pored Narodnog fronta i pitam je da li zna da je tu rođena, a ona mi lakonski reče nešto kao ,, Stvarno, baš super...". A meni prođe kao film kroz dušu sećanje na hladni, ali sunčani dan poznog novembra , te 2002. godine, kad sam je izneo u korpici i trepereći uneo u Jugo 55, pa odneo u naših 34 kvadrata, srećan što je preživela i pobedila u svojoj prvoj životnoj bitki koju je tih dana vojevala u inkubatoru... I prođe vreme...meni. Nju tek čeka njeno... Moja Lena...maturantkinja - napisao je ranije emotivno na svom Instagramu Boris Pingović.

Ovaj talentovani glumac rođen je u Sremskoj Mitrovici, pa kada su ga ranije pitali da li prepoznaje u sebi deo tamošnjeg mentaliteta, Pingović je rekao:

- Ponekad u onima koji prate Sremce. Rođen sam u Sremskoj Mitrovici i bliži mi je sremački ugao gledanja na stvari. Mira Banjac jednom prilikom sjajno je demonstrirala kako Sremac lomi čašu kad lumpuje. Lagano je gurka sa stola, mic po mic, ona padne i rascopa se na komadiće. Čemu žurba kad je ishod isti, srča koja mora da se počisti.

Boris Pingović
foto: Instagram

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.