SARA JO VODI NA KLADIONICAMA ZA POBEDU I PUT U ITALIJU NA EUROSONG: Svi navijaju za NJENU PESMU!
Foto: Instagram

beovizija!

SARA JO VODI NA KLADIONICAMA ZA POBEDU I PUT U ITALIJU NA EUROSONG: Svi navijaju za NJENU PESMU!

Kvota za njen trijumf je 1,55. Odmah do nje je Zorja Pajić, s kvotom od 2,20, pa Aca Lukas sa 3,00, zatim Angelina sa 5,00

Objavljeno: 21:28h

Prema procenama kladionica u Srbiji najviše šanse da Srbiju predstavlja na Evroviziji, koja će se u maju održati u italijanskom gradu Torinu, ima Sara Jo.

Kvota za njen trijumf je 1,55. Odmah do nje je Zorja Pajić, s kvotom od 2,20, pa Aca Lukas sa 3,00, zatim Angelina sa 5,00, Marija Mikić sa 8,00 i Tijana Dapčević i Ana Stanić sa 10,00.

Sara Jo
foto: Instagram

I prethodnih godina kladionice su se bavile ovakvim vidom klađenja i retko kad se desilo da promaše.

Prilikom određivanja koliko će koji izvođač imati kvotu uzima se u obzir više faktora, od toga koliko je njegova pesma popularna u trenutku objavljivanja, zatim mišljenja i kritike stručne javnosti, kao i toga koliku podršku ima pevač među publikom.

Večeras prvo polufinalno veče

Festival "Pesma za Evroviziju '22", na kojem će biti izabran predstavnik Srbije u Torinu, imaće tri takmičarske večeri, od 3. do 5. marta i emitovaće se iz studija Rts-a na Košutnjaku u direktnom prenosu od 21 sat.

Zorja Pajić
foto: Espreso/V.G

U svakom polufinalu učestvovaće po 18 kompozicija, što ce biti i broj finalista - iz prvog i drugog polufinala plasiraće se devet najbolje rangiranih kompozicija za koje će u odnosu 50 prema 50 odsto glasati publika i stručni žiri.

Voditelji sve tri večeri biće Dragana Kosjerina i Jovan Radomir, a iz takozvanog "Green rooma" uključivaće se Kristina Radenković i Stefan Popović.

Prema procenama kladionica, šanse da uđu u finale festivala "Pesma za Evroviziju '22" imaju Zorja Pajić, Aca Lukas, Angelina, Marija Mikić, Ana Stanić, Konstrakta, Boris Subotić, Ivona i Julija. Ostali izvođači u prvoj polufinalnoj večeri (Sanja Bogosavljević, VIS Limunada, Bojana Mašković, Bane Lalić i MVP, Igor Simić, Mia, Jelena Pajić, Biber i Lift) imaju znatno veće kvote, odnosno manje šanse za prolazak u finale.

Bonus video:

04:21

Angelina pred početak festivala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.