Zvoganj otkrio užasnu istinu o sebi: Evo sa koliko sam godina izgubio nevinost! I nije me bolelo - TEČA je bio nežan! (FOTO)
Foto: Petar Lazović

espreso intervju

Zvoganj otkrio užasnu istinu o sebi: Evo sa koliko sam godina izgubio nevinost! I nije me bolelo - TEČA je bio nežan! (FOTO)

Balkanska senzacija i autor fantastičnih klipova koji su nas zasmejali do suza - čuveni Zvoganj bio je gost našeg portala!
Objavljeno:

YouTube zvezda Zvoganj, postao je prava senzacija u regionu i to maltene preko noći. Razlog tome su fantastični klipovi, koji sadrže duhovit sadržaj ispričanim monotonim glasom mladog umetnika.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zvoganj, čije je pravo ime Danilo Dabić, do sada je objavio nekoliko video snimaka: “U klubu”, “Poštar”, “Marko i mama” , “Konobar”, “Copetova kuhinja”, “Copetova kuhinja 2″ i “Copetova kuhinja 3″ i izazvao pravu pomamu na Internetu.

foto: Petar Lazović

Ipak, on je u našem studiju izazvao još veće zaprepašćenje kada je na neka pitanja vezana za privatan život dao krajnje šokantne odgovore.

Veliki miljenik devojaka odazvao se na naš poziv i za Espreso.co.rs otkrio neke intimne detalje o sebi koji su nas, blago rečeno, ostavili bez teksta!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.