EVO ŠTA SE DEŠAVA SA SRPSKOM MANEKENKOM ODMAH NAKON TAJNOG VENČANJA: Sve se preokreće, MORAĆE OVAKO DA BUDE!
Foto: Instagram

ISPLIVALI DETALJI

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA SRPSKOM MANEKENKOM ODMAH NAKON TAJNOG VENČANJA: Sve se preokreće, MORAĆE OVAKO DA BUDE!

- Sve je bilo otmeno i elegantno, bilo je oko 40 zvanica, a mladenci su naglasili da ne sme da procuri nijedan snimak sa slavlja, tako da su gosti bili veoma obazrivi.

Objavljeno:

Manekenka Dejana Živković povukla se iz javnosti otkako je ostala u drugom stanju, a pre dva dana tajno se venčala sa svojim izabranikom Filipom Simovićem. Sada su u javnost isplivali i svi detalji venčanja.

Naime, kako izvor blizak mladencima kaže, Dejana i Filip pre dva dana su se venčali u opštini, a tim povodom upriličili su intimni ručak za najuži krug ljudi.

- Otkako je zatrudnela, Dejana se ne pojavljuje na događajima i trudi se da se ne eksponira javno. Za dva meseca treba da se porodi, sin će se zvati Lav, a Dejana i Filip su želeli da stupe u brak pre rođenja naslednika. Upravo zbog toga, pre dva dana su napravili tajno venčanje kome su prisustvovali samo njihovi najmiliji. Slavlje je bilo zatvorenog tipa, a upriličeno je u jednom prestižnom prestoničkom restoranu. Ketering je bio fenomenalan kao i muzika, a Dejana je izgledala kao princeza - prepričavao je detalje izvor blizak manekenki.

1 / 8 Foto: Jovana Kosovac

- Sve je bilo otmeno i elegantno, bilo je oko 40 zvanica, a mladenci su naglasili da ne sme da procuri nijedan snimak sa slavlja, tako da su gosti bili veoma obazrivi. Dogovorili su se da po rođenju sina naprave veliku svadbu, po svim srpskim običajima. Tada će se venčati i u crkvi, a prema sadašnjim planovima mladenaca, istog dana krstiće i njihovog naslednika kojem su budući roditelji već osmislili ime Lav - rekao je sagovornik, koji je potom otkrio kakve planove za budućnost imaju Dejana i Filip.

- Oni su nedavno kupili luksuzni stan u novobeogradskom naselju u kojem već žive, a za koji su iskeširali pola miliona evra. Lokacija im odgovara, blizu su i njegovim, ali i njenim roditeljima i navikli su se na taj deo grada. Nekretnina ima 150 kvadrata, a majstori trenutno rade kako bi ostvarili sve Dejanine želje. Naručila je nameštaj i unajmila je najstručnije ljude za uređenje enterijera. Ako sve prođe kako treba, do rođenja sina će se useliti u novi dom - zaključio je izvor.

Dejana Živković
foto: Instagram

Bonus video:

00:09

Pogledajte detalje venčanja trudne Dejane Živković

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.