NAVIKLA NA LUKSUZ! Tamaru prozvali da se slika s kolima, ona ODBRUSILA HEJTERIMA!
Tamara Đurić, Foto: Printscreen Ami G Show

ŽESTOKO

NAVIKLA NA LUKSUZ! Tamaru prozvali da se slika s kolima, ona ODBRUSILA HEJTERIMA!

Tamara javnosti je postala poznata 2012. godine, a kada se pojavila na javnoj sceni starleta je vozila automobil marke Porše karera, koji je u tom trenutku koštao 250.000 evra.

Objavljeno:

Tamara Đurić je jedna od onih dama koja ne krije ništa, a voli luksuzan život koji je sama sebi obezbedila.

1 / 9 Foto: Instagram

Nedavno su je mediji kategorisali kao starletu koja se slika ispred luksuznih automobila, a ona za Informer otkriva kakav odnos ima prema materijalnim stvarima:

- Ja nemam problem da se slikam u bilo kom svom životnom izdanju. Svakodnevno poziram i sa ćerkom i sa svojim suprugom, i sa majkom, i u teretani, i u pekari. Apsolutno u prvi plan ne stavljam automobile, satove i materijalne stvari. Ja sam spoznala pravu vrednost i uopšte ne znam zbog čega se ja stavljam u isti koš sa skorojevićima - izjavila je Tamara i dodala kako ona gleda na to što se ponekad i fotografiše ispred svog automobila:

- Ja nisam neko ko se hvali automobilima, niti se slika ispred automobila, niti stavljam mašne na svoje automobile. Mene to ne zanima, prosto slikam automobil isto kao što slikam svog psa ili fontanu.

Tamara je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu ne krije da voli da vozi skupe četvorotočkaše.

Đurićeva je 2017. godine prva otpočela trend kupovine skupocenog automobila marke "Mercedes Benz G Klasa", nakon čega su druge starlete počele da je kopiraju, pa danas isti automobil voze Ana Korać i Iva Grgurić.

Bonus video:

00:14

Maja Marinković i Tamara Đurić zajedno u spa centru: Pokazale čime raspolažu

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.