6 najglamuroznijih srpskih svadbi ikada! A venčanice pokazuju drastičnu razliku između 90ih i današnje mode! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram, Story arhiva

ne zna se koja je bila lepša

6 najglamuroznijih srpskih svadbi ikada! A venčanice pokazuju drastičnu razliku između 90ih i današnje mode! (FOTO) (VIDEO)

Kad se venčavaju zvezde estrade - onda sve pršti! A jedna naša zvezda čak ima i dve svoje svadbe na ovoj GLAM LISTI!
Objavljeno:

Ove godine mnogi naši poznati "stali su na ludi kamen", a slavne dame uskočile u venčanice kao iz bajke. Ipak, niko ne može da nadmaši naše najpoznatije dive koje su pre nekoliko godina pokazale kako treba da izgleda prava mlada!

Njihova venčanja bila su spektakularna i zauvek ćemo ih pamtiti, a ono što ih čini posebnim svakako jesu upravo te mlade koje su zablistale u najlepšim venčanicama tog vremena ikada viđenim u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Folk diva Seka Aleksić i kik bokser Veljko Piljikić izgovorili su sudbonosno „da" 12. septembra 2010. godine u Beogradu.

Svadbena ceremonija upriličena je u luksuznom restoranu „Franš", a prisustvovalo joj je oko 150 zvanica, među kojima su bili njihova najuža rodbina i prijatelji, kao i Sekine kolege sa estrade.

Seka je blistala u beloj venčanici kreatora Saše Vidića, a na glavi je nosila krunu i veo dugačak nekoliko metara, dok je Veljko bio u belom odelu.

#mywedding #2010

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Atraktivna pevačica je u toku večeri ponela i haljine Versaćija i Gučija i totalno izdominirala!

#mywedding #2010

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Nataša Bekvalac i slavni vaterpolista sklopili su crkveni brak 2006. godine, kada su u novosadskom restoranu "Park" priredili gala svadbeno veselje.

Novosadska barbika zasijala je tog dana u prekrasnoj venčanici, što nas nimalo ne čudi s obzirom da je oduvek bila žena od stila plus imala i pomoć svoje sestre kreatorke.

foto: Story Arhiva

I Karleuša nas je ostavila bez daha na svom venčanju sa Bojanom Karićem, ali nažalost, kolko god lepa diva da je bila, nije joj pomoglo pošto je brak pukao maltene odmah.

foto: Printscreen/Youtube/Mihailo Gentleman

Ali ništa zato, jer je par godina kasnije JK je pronašla svoju sreću pored fudbalera Duška Tošića i nekako uspela da na ovom venčanju bude još lepša. Možda joj je u tome pomogla trudnoća, a možda i ljubav prema Dušku, koja traje i dan danas...

foto: Printscreen/Youtube/Jelena

A sada stižemo i do malo više retro venčanja...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.