UMRLA JE! Luna i Marko u SUZAMA, dogodila im se NAJVEĆA TRAGEDIJA!
Foto: Printscreen Instagram

CRNILO I TUGA

UMRLA JE! Luna i Marko u SUZAMA, dogodila im se NAJVEĆA TRAGEDIJA!

Uskoro opširnije...

Objavljeno: 15:39h

Nedeljka Miljković, majka Marka Miljkovića preminula je danas iznenada.

Kako saznaje jedan portal, Markova mama preminula je u toku današnjeg dana iznenada.

Rijaliti učesnik nije se javljao na telefon kada su ga pozvali

1 / 5 Foto: Printscreen/ Instagram/ luna_djogani
Nedeljka Miljković
foto: Printscreen

EVO KAKO JE NEKADA NJEGOVA MAJKA GOVORILA O LUNI:

Luna Đogani i Marko Miljković privukli su veliku pažnju javnosti kada su uplovili u ljubavnu vezu u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi 2". O njihovom odnosu polemišu mnogi, pa i porodica ovih zadrugara. Nakon jedne od više velikih svađa koje se dogodile između njih, jedan portal je stupio u kontakt sa Markom majkom Nedeljkom, koja je tada rekla da smatra da veza između Marka i Lune treba da se završi ukoliko ne funkcionišu, te da je njihov odnos bolestan.

- Sve se dogovaramo i moj sin je dobar dečko, ali odluke o vezama i svom životu donosi sam. On je svoj čovek, ali me poštuje kao svog roditelja. On zna i to vrlo dobro da ima moju podršku u svemu što odluči i uradi. I kad pogreši, snosi posledice, a ja sam tu da ga utešim i ohrabrim. To je obaveza svake majke- rekla je Nedeljka tada.

Iako je Marko pred samo tadašnje finale rijalitija stavio tačku na turbulentnu vezu sa Lunom Đogani, njegova majka je rekla da je bez obzira na to osetila potrebu da zagrli i poljubi blogerku.

1 / 5 Foto: Printscreen

- Lunu sam poljubila jer sam tako želela. Ja sam njoj prišla u toku superfinalne večeri dok je bila zagrljena sa majkom. Tako sam odlučila dok sam se spremala da dođem iz Brusa. Šta će sa njom i Markom biti to ne znam i to je njihova stvar, ali ako bude izabrao da nastavi sa Lunom ja ću je svim srcem prihvatiti. Nisam ja pozvana da merim ko je u pravu i da budem sudija u njihovim odnosima, ali Luna ima mnogo osobina zbog kojih mi se sviđa- rekla je tada Nedeljka i objasnila:

- U Brusu svi podržavaju Lunu jer je to malo mesto u kojem svi znaju Marka i smatraju ga uspešnim mladim čovekom koji se u velegradu bori za sebe i snalazi u takvom okruženju, a dolazak poznate devojke iz velikog grada kakav je Beograd u Brus svima imponuje. Takođe, i meni kao i mojim sugrađanima bi bilo mnogo drago da je Luna Markov izbor. Ne mogu da vam opišem koliko sam bila srećna dok su Luna i Marko bili u ljubavi i dok su bili usmereni jedno na drugo, bez obzira na uticaje javnosti i okoline - zaključila je Nedeljka Miljković.

Inače, Luna Đogani je kako navodi, rešila sve psihičke probleme koji su je mučili nekoliko godina. Ona ističe da se tek sad oseća da je sve to iza nje, a u svemu joj najviše pomaže činjenica da je postala majka.Takođe joj pomaže suprug, Marko Miljković koji joj pruža svu ljubav i pažnju.

Pevačica Anabela Atijas poslednjih meseci uživa u porodičnim obavezama, a kako je pred kamerama emisije "Premijera" otkrila Luna se odlično snalazi u ulozi mame.

Luna je mene jednostavno, oduvala me, što se kaže, sa ulogom mame. Nisam očekivala to od moje male slatke razmažene devojčice. U međuvremenu je porasla, sazrela i toliko je brižna, posvećena, uživa u toj ulozi - otkrila je Anabela.

1 / 8 Foto: Instagram

Anabela priznala da živa u ulozi bake i da obožava Miju i čuva je kad god treba.

- Odlučila da se malo posvetim tim svakodnevnim, običnijim stvarima. Karijeru sam zapostavila. A oko Nove godine sam radila, prijalo mi je i sad se vraćam malo poslu.

Podsetimo, Luna je u junu prošle godine na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Mia.

Bonus video:

00:12

ZIMSKE ČAROLIJE MILJKOVIĆ-ĐOGANI: Luna i Marko izveli ćerku Miju u šetnju po PRVOM SNEGU

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.