SADA SU VELIKE FACE I ZARAĐUJU BRDO LOVE: Ovako su se poznati pevači znojili na audicijama! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ni oni se ne sećaju

SADA SU VELIKE FACE I ZARAĐUJU BRDO LOVE: Ovako su se poznati pevači znojili na audicijama! (VIDEO)

Prošlost se ponekada vrati da proganja, a njihova se nalazi na jutjubu
Objavljeno:

Njima je želja bila da jednoga dana budu poznati, da svojim glasom zarađuju velike pare, ali do ostvarenja sna bilo je potrebno mnogo rada i truda.

Kada je Saša Popović pokrenuo emisiju "Zvezde Granda" mnogi su videli upravo tu svoju šansu da se probiju, da postanu zvezde i ostvare sve svoje snove.

Nekima je to i uspelo, jer ova emisija traje već 12 godina!

Sada do nekih od učesnika prvih sezona emisije ne možete ni da dođete, karte za njihove nastupe rasprodate su danima pred nastup, a kada su zakoračili u svet estrade bili su samo uplašena deca.

Pronašli smo snimke nekih od njih dok su se znojili pred žirijem i prvi put pred kamerama pustili glas. Svako s vremena na vreme treba da se seti svojih početaka...

Indi Aradinović je posle pesme "Ekspresno", ekspresno i postala zvezda i dobila svoje mesto na estradi. Učestvovala je i u rijalitiju "Farma" 2008 godine, a često je menjala svoj izgled da ponekada ljudi nisu ni mogli da je prepoznaju.

Sada je malo sa estrade izgurala njena sestra Edita koja peva u grupi "Ministarke", a retko ko se seća njenog prvog nastupa u Zvezdama Granda.

Dok se nije pojavila na Grand sceni život je provodila u svom rodnom selu Četerežu. Imala je jako težak život. Kada je imala 18 godina, majka joj je preminula od teške bolesti, pa je sav teret zarađivanja za školovanje i porodicu pao na nju.

Posle nekoliko godina Rada se prijavila za audiciju Zvezde Granda. Prvi put nije imala sreće, ali drugi put je svojim glasom očarala žiri. Čim je počelo takmičenje Zvezde Granda isticala se najbolje što je mogla, odgovarala na sva neprijatna pitanja i tako došla do finala.

Jovana Pajić je još jedna mlada zvezda i muzički talent, a koja se dokazala nakon takmičenja u Zvezdama Granda.

Nije trebalo mnogo vremena da prođe i da se prijavi za poznato takmičenje na kojem je završila na petom mestu. Osim šta peva Jovana se oprobala u još jednom rijaliti šou baš kao i ostale zvezde. „Farma“ je za nju bila jedno veliko iskustvo.

Niko od članova porodice Tanje Savić nije se bavio muzikom Tanju to nije sprečilo da se oproba u pevanju.

Roditelji su je nagovorili da se takmiči u poznatom šou „Zvezde Granda“, a učestvovala je i na drugim takmičenjima gde je osvajala barem neku od prve tri nagrade. Upisala je Trgovačku školu, ali je brzo primetila da to nije ono šta ona želi i počela je da nastupa sa bendom „Kalipso“. Iako je pevala u bendu prijavila se i za Zvezde Granda i tamo osvojila treće mesto.

Slavica Ćukteraš je pevanjem počela da se bavi veoma rano. Imala je samo 6 godina kada je otkrila da je pevanje njena velika ljubav. Pevački uzori su joj na početku bile velike zvezde poput Bijelog dugmeta, Lepe Brene i Cece. Kako je muzika bila smer kojim je Slavica rešila da krene dalje u svom životu, završila je muzičku školu, za klarinet. Posle školovanja Slavica je rešila da se takmiči na Zvezdama Granda, pa je 2004. godina bila godina koja je mnogo toga promenila. U šou se plasirala u finale.

Bane Mojićević već je kao dete bio svestan da će muzika jednog dana da bude njegov put i karijera.

Nije trebalo da prođe mnogo vremena, a Bane se dok je još bio u Gimaziji u trećem razredu prijavio za takmičenje na poznatom šou jer je znao da će to da bude velika prilika za njega i karijeru jednog dana.

Zvezde Granda su bile samo početak...

Milica Todorović je počela da peva kada je imala trinaest godina, a tada je naučila da svira i klavir. Kada se prijavila za audiciju zvezde Granda bila je odmah zapažena, a to je vreme iskoristila da još dodatno usavrši svoj glas, šta nije promaklo najvećim muzičkim znalcima.

U finalu šoa je pevala dve pesme „Prevari me“ i „Gore od ljubavi“, a 26.000 glasova je bilo dovoljno da postane nova velika zvezda.

Milica Pavlović imala je teško detinjstvo, ali se sa svim stvarima u životu borila sa osmehom na licu. 2011. godine prijavila se za Zvezde Granda i osvojila čak 8. mesto zbog svoje energije.

Darko Lazić je još jedna zvezda koja je uspela da privuče pažnju mnogih kada se takmičio na šou „Zvezde Granda“. Bio je to veliko momenat za njega jer je uspeo da pobedi i tako započne muzičku karijeru.

Sada vodi "bogat" život sa suprugom Anom Sević, nastupa i po stomaku bi se reklo da mu je lagodno.

Godine 2005. prvi je put pokušala da se takmiči za „Zvezde Granda“, ali nije uspela da prođe selekciju. Samo dve godine posle Katarina Živković je uspela da uđe među deset najboljih, što joj je obezbedilo potpisivanje ugovora sa Grand kućom.

2007. godine počinje njena velika karijera kada započinje sa snimanjem singlova. Zahvaljujući Zvezdama Granda Katarina je dobila priliku da nastupa ne samo u Srbiji nego i šire.

Aleksandra Prijović se pojavila na audiciji "Zvezdi Granda" 2011. godine. Od tada se dosta promenila, a njena popularnost vrtoglavo raste.

Sada je u srećnoj vezi sa Filipom Živojinovićem, nastupa svuda po Srbiji, ali i izvan granica. Njoj je ovo takmičenje zaista mnogo toga donelo, da joj je neko to tada rekao...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.