SADA SU VELIKE FACE I ZARAĐUJU BRDO LOVE: Ovako su se poznati pevači znojili na audicijama! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ni oni se ne sećaju

SADA SU VELIKE FACE I ZARAĐUJU BRDO LOVE: Ovako su se poznati pevači znojili na audicijama! (VIDEO)

Prošlost se ponekada vrati da proganja, a njihova se nalazi na jutjubu
Objavljeno:

Slavica Ćukteraš je pevanjem počela da se bavi veoma rano. Imala je samo 6 godina kada je otkrila da je pevanje njena velika ljubav. Pevački uzori su joj na početku bile velike zvezde poput Bijelog dugmeta, Lepe Brene i Cece. Kako je muzika bila smer kojim je Slavica rešila da krene dalje u svom životu, završila je muzičku školu, za klarinet. Posle školovanja Slavica je rešila da se takmiči na Zvezdama Granda, pa je 2004. godina bila godina koja je mnogo toga promenila. U šou se plasirala u finale.

Bane Mojićević već je kao dete bio svestan da će muzika jednog dana da bude njegov put i karijera.

Nije trebalo da prođe mnogo vremena, a Bane se dok je još bio u Gimaziji u trećem razredu prijavio za takmičenje na poznatom šou jer je znao da će to da bude velika prilika za njega i karijeru jednog dana.

Zvezde Granda su bile samo početak...

Milica Todorović je počela da peva kada je imala trinaest godina, a tada je naučila da svira i klavir. Kada se prijavila za audiciju zvezde Granda bila je odmah zapažena, a to je vreme iskoristila da još dodatno usavrši svoj glas, šta nije promaklo najvećim muzičkim znalcima.

U finalu šoa je pevala dve pesme „Prevari me“ i „Gore od ljubavi“, a 26.000 glasova je bilo dovoljno da postane nova velika zvezda.

Milica Pavlović imala je teško detinjstvo, ali se sa svim stvarima u životu borila sa osmehom na licu. 2011. godine prijavila se za Zvezde Granda i osvojila čak 8. mesto zbog svoje energije.

Darko Lazić je još jedna zvezda koja je uspela da privuče pažnju mnogih kada se takmičio na šou „Zvezde Granda“. Bio je to veliko momenat za njega jer je uspeo da pobedi i tako započne muzičku karijeru.

Sada vodi "bogat" život sa suprugom Anom Sević, nastupa i po stomaku bi se reklo da mu je lagodno.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.