OVA NAŠA PEVAČICA JE ŠKOLU ZAMENILA PEVANJEM POD ŠATROM: Doživela je veliku krizu!
Foto: Youtube printscreen

au

OVA NAŠA PEVAČICA JE ŠKOLU ZAMENILA PEVANJEM POD ŠATROM: Doživela je veliku krizu!

Biljana se osvrnula i na period pandemije korona virusa

Objavljeno:

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Biljana Biba Sulimanović priznaje da je karijeru započela pod šatorom, pevajući na svadbama.

- Nadam se da će se moja karijera bazirati na etno muzici i koncertima. Ja volim svoj posao, ali više sam neko ko voli da radi koncerte, više sebe nekako vidim u tome. Ja sam neko ko je iz školske klupe ušao pod šator i pevao - rekla je Biljana za medije i dodala:

Biljana Biba Sulimanović
foto: Printscreen/instagram/Biljana Biba Sulimanović

- Sa deset pesama sam otišla na svadbu gde sam pevala sa vrhunskim pevačima, gde su me "gurali u vatru", ali ja nisam bila dovoljno spremna jer nisam znala posao.

Biljana se osvrnula i na period pandemije korona virusa, koji je na nju i njene kolege i te kako imao uticaja.

- U suštini, radila sam u inostranstvu kada je počela korona. Imala sam posla još nekih mesec ili dva. Posle toga je sve stalo, gde sam bila na gubitku baš mnogo. Ali, sve je to tako moralo da bude. Znam da nisam jedina koja je i stala u celoj toj priči - rekla je pevačica.

Inače, voditeljka Sanja Kužet važi za jednu od najlepših na televiziji, a voditeljka je zablistala na snimanju još jedne emisije muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

1 / 6 Foto: Printscreen Zvezde Granda

Sanja je aktivna na društvenim mrežama, a voditeljka je fotku u provokativnom izdanju nedavno objavila na svom Instagram profilu nakon čega su usledeli brojni komentari na račun njenog izgleda.

Bonus video:

00:20

Ceca se pojavila na snimanju zvezde Granda

(Espreso / Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.