EKSKLUZIVNI INTERVJU Ko ne bi pao na to? Teo otkrio šta ga je osvojilo kod Anastasije! Ali i zašto su raskinuli! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Instagram/anastasija.raznatovic

ZA STORY

EKSKLUZIVNI INTERVJU Ko ne bi pao na to? Teo otkrio šta ga je osvojilo kod Anastasije! Ali i zašto su raskinuli! (FOTO)

Miloš Teodosić dao je prvi intervju od kada se rastao sa Cecinom ćerkom!
Objavljeno: 12:28h

Košarkaški as Miloš Teodosić privodi kraju jednu od najuspešnijih godina u svojoj karijeri, ali ne dopušta da ga popularnost i slava ponesu, već uspešno stoji sa obe noge na zemlji ne dozvoljavajući nikome da se meša u njegove odluke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije već godinama živi u Moskvi gde brani boje trofejnog kluba CSKA.

foto: Fonetap

Prkosan i uporan, nikada nije odustajao od zacrtanih ciljeva i snova koje je sanjao u rodnom Valjevu kada je igrao košarku na lokalnim terenima. Baveći se ovim sportom, Miloš se razvijao kako fizički, tako i mentalno, što je uticalo na oblikovanje njegovog karaktera, koji mnogima možda i nije po volji, piše Story.

foto: Fonet

Međutim, upravo zahvaljujući tome, on je pravi lider kada je to potrebno. Sportista koji na terenu daje sebe sto odsto i svojim sjajnim partijama dovodi publiku do euforije, u privatnom životu sasvim je drugi tip ličnosti. Slava i popularnost nikada nisu bile njegova meta, već je to učinak na terenu. Ova godina bila je veoma uspešna za reprezentativca o čijim se sportskim potezima gotovo svakodnevno priča širom Evrope, ali i sveta.

S druge strane, kod nas se poslednjih mesec dana najviše pisalo o njegovoj vezi sa naslednicom Cece Ražnatović - Anastasijom.

foto: Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.