"METAK MI JE PROLETEO PORED OČIJU, ČOVEK JE PAO MRTAV" HOROR NA VESELJU GDE JE GOCA PEVALA: Za dlaku izbegla smrt!
Goca Božinovska, Foto: printscreen

užas

"METAK MI JE PROLETEO PORED OČIJU, ČOVEK JE PAO MRTAV" HOROR NA VESELJU GDE JE GOCA PEVALA: Za dlaku izbegla smrt!

Nagledala se svega i svačega

Objavljeno:

Pevačica Goca Božinovska, otkrila je da je tokom karijere doživela svašta, mnogo neprijatnosti i sama je priznala više puta da je strahovala za svoju bezbednost, a jednom prilikom je sve iznenadila kada je podelila tragičnu priču sa jednog njenog nastupa.

Goca Božinovska
foto: Damir Dervišagić

- Jaoj, bilo je naravno, mene tokom života i karijere ništa nije zaobišlo. Sve što neko može da vidi samo na filmu, e to se meni dešava. I pucnjava i tuča sam se nagledala, ma svega i svačega.

Jedan od najdramatičnijih dana u karijeri joj je svakako bio ovaj nastup, te se pevačica osvrnula na čitav događaj i na scenu koju verovatno nikada neće moći da izbriše iz glave.

1 / 7 Foto: printscreen

Na njenom nastupu koji je do tada delovao veselo i činilo se da će proći bez incidenta, ubijen je iz pištolja jedan momak koji se nalazio neposredno do nje.

- Nije pored glave, ali desilo se u Parizu u jednom restoranu da su ubili momka. Metak je proleteo pored mojih očiju i čovek je pao mrtav dok sam ja pevala. To je bilo baš davno. Ljudi su počeli da beže, a ja sam zbunjeno stajala pored njega sa mikrofonom u ruci. Poslednja sam izašla. On je odmah umro, tu baš ispred mene. Ma, svašta se meni dešavalo u životu! O tome što sam ja proživela knjiga može da se napiše - rekla je svojevremeno za Svet Goca Božinovska.

Bonus video:

03:17

POČINJE SLAVLJE U SURČINU! Goca Božinovska presrećna: I za obične žurke polomimo POLA KUĆE, kamoli za OVAKO NEŠTO!

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.