OŽIVEO ČUVENI HIT I POKIDAO: Kao da je prizvao sve ovo što se događa...
Pavle Dejanić, Foto: Two Louder TV

obradio pesmu

OŽIVEO ČUVENI HIT I POKIDAO: Kao da je prizvao sve ovo što se događa...

Pavle Dejanić raspametio obradom čuvenog hita, ali je zbog jedne stvari duboko nesrećan: "Ovo je surova stvarnost"

Objavljeno: 15:50h

Pavle Dejanić oduševio je publiku obradom čuvene pesme "Teška vremena, prijatelju moj", grupe "Neki to vole vruće".

Potpuno promenjen imidž dodatno je izazvao komentare fanova, koji su navikli na Dejanićevu neverovatnu energiju koja "seva" u svakom njegovom spotu, a o nastupima uživo da ne govorimo.

Međutim, ono na šta Pavle nije računao jeste da će upravo stihove ove pesme, koju veliki deo mlađih generacija sve do sada nije ni čuo, mnogi sada poistovetiti sa mučnim dešavanjima u svetu. Reč je o baš o stihovima "Teška vremena, prijatelju moj, đavo ih odnio", koji, nažalost, opisuju baš ono što se događa oko nas.

Pavle u izjavi poručuje da je izuzetno ponosan na to što je dobio priliku da ovaj hit donese u novom, svom ruhu, ali je i duboko nesrećan što neki stihovi oslikavaju tragična dešavanja.

- Srećan sam što mogu na svoj način i u svojoj interpretaciji da donesem kultnu pesmu u novom ruhu, da joj udahnem novi život i da dam svoj doprinos njenom trajanju - ističe Pavle i dodaje:

- S druge strane, duboko sam nesrećan, jer su početni stihovi refrena surova stvarnost, ako uzmemo u obzir trenutna dešavanja u svetu.

Podsetimo, Pavle Dejanić jedan je od najzaposlenijih domaćih pevača, ali i jedan od najškolovanijih. Trenutno je na doktorskim studijama književnosti, uporedo je upisao teologiju, a piše i istorijski roman.

Bonus video:

01:51

PAVLE DEJANIĆ, ROKER KOJI PEVA FOLK ZAPEVAO U JUTARNJEM PROGRAMU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.