"ISPRAN MI JE MOZAK OD SVEGA": Dejan priznao zašto želi često da bude sam, Aleks ZATEČENA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

DALA SVOJ SUD

"ISPRAN MI JE MOZAK OD SVEGA": Dejan priznao zašto želi često da bude sam, Aleks ZATEČENA! (VIDEO)

Uvek uz njega!

Objavljeno:

U toku je emisija Pitanja novinara, vreme kada predstavnici sedme sile ispituju zadrugare sve ono što domaću javnost zanima. Novinarka se obratila ukućanima Bele kuće, pa je pozvala Dejana Dragojevića i Aleksandru Nikolić.

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Prvo to što mi se vidi zadnjica, to nije dobro zbog mene! On meni samo kaže za moje dobro! Neću se više tako oblačiti! - dodaje Aleks.

- Ja razumem da to zvuči grubo i loše. Jedna je stavr kad se ona okrene u kratkoj majci ispred dvadeset ljudi i kad ja njoj tiho pričam da me ona čuje. Nisam u tom trenutku razmišljao, pa mi je to izetelo u naletu strasti - rekao je Dejan.

- Ovamo joj prebacuješ oblačenje a ovamo joj pričaš druge stvari! - rekla je novinaraka.

1 / 9 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja se izvinjavam i njoj i naciji! - rekao je Dejan.

- Ružno je kada se pusti taj klip. Ja mislim da je on to rekao iz ljubavi! Ne smatram da je to toliko strašno ali ljud to neoćekuju od njega! - rekla je Aleks.

- Uhvati me na momente ta depresija! Kako se bliži kraj rijalitija meni je sve teže i teže. Ja zanm da idem kući ali je to drugačije u mojoj glavi jer mi je to nepoznato i poznate! Kako će da funkcioniše moj dan, i onda padnem z depresiju. Laše bi mi bilo da sada mogu da izađem i da sredim sve to. Uplašio sam se kada sam rkenuo sa Aleks, uplašio sam se od lepog! To je to kad se osamim i odem u ekonomsko dvorište. Svaki korak mi se prati ovde. Sve hoće da mi nakače, toliko na silu to rade da ne želim da se svađam više. Padne mi pritisak, iznerviram se... Zamera mi se sve ovde, jednostavno mi se stavlja na teret! Ispran mi je mozak od svega toga!

- Koliko ti smetaju Dejanovi emotivni padovi? - upitala je novinarka.

- Ja se loše osećam kada ga vdim da je njemu loše. Ja ga hvatam i znam šta je prošao ovde. Verovatno će još biti takvih situacija! - rekla je Aleks.

Sada neće da priznaju da su išli za mnom. Dejan me u kujni munta da ga ne komentarišem. Smešno mi je čime se bavi! - ubacuje se Irma.

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.