EVO ŠTA RADI OLIVERA NAKON ODLASKA SA RTS-A: U specijalnom je društvu!
Olivera Jovićević, Foto: RTS printscreen

opa

EVO ŠTA RADI OLIVERA NAKON ODLASKA SA RTS-A: U specijalnom je društvu!

Dve prelepe plavuše očarale su sve

Objavljeno:

Voditeljka Olivera Jovićević, koja je nedavno saopštila da odlazi sa RTS-a, objavila je fotografiju sa posebnom damom uz emotivnu poruku.

- Godine saradnje i prijateljstva sa mojom Sanjom. Priča se nastavlja, hvala ti što ćeš biti deo mog tima i u buducnosti - poručila je Olivera u opisu fotografije.

Olivera Jovićević
foto: RTS printscreen

U pitanju je Sanja Orlandić Sretković, profesionalna šminkerka, koja je Oliverina prijateljica i saradnica, te je često zadužena za voditeljkin izgled.

Inače, Sanja je poznata šminkerka koja je sarađivala sa mnogim poznatim ličnostima među kojiam su pevačice Anastasija Ražnatović, Edita Aradinović, Lena Kovačević, Nevena Božović, glumice Jelena Gavrilović, Jelena Gavrilović, kao i mnoge druge...

Podsetimo, da sa RTS-a odlazi posle 18 godina, Olivera je javnost obavestila zvaničnim saopštenjem i otkrila gde će nastaviti svoju karijeru.

- Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti - napisala je Olivera, između ostalog.

1 / 7 Foto: Printscreen RTS

- Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama - napisala je tada voditeljka.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.