AU, ŠTA ĆE BOGDANA REĆI NA OVO!? Ceca u NIKAD BOLJIM odnosima sa Veljkovom BIVŠOM ljubavi! (FOTO)
Ceca Ražnatović, Foto: Marina Lopicic

ŠOK

AU, ŠTA ĆE BOGDANA REĆI NA OVO!? Ceca u NIKAD BOLJIM odnosima sa Veljkovom BIVŠOM ljubavi! (FOTO)

Bivša devojka Veljka Ražnatovića ostala je urezana nesuđenoj svekrvi u srcu…

Objavljeno:

Bivša devojka Veljka Ražnatovića, Ana Rajković, zabavljala se sa njim pre nekoliko godina, pre nego što je bokser stupio u brak sa svojom izabranicom Bogdanom Rodić.

Ana i Veljko upoznali su se u jednom beogradskom restoranu, a vrlo brzo postali su nerazdvojni o čemu su svedočile i zajedničke objave na društvenim mrežama.

Ana Rajković, Veljko Ražnatović
foto: Instagram screenshot

Iako njihova veza nije potrajala, te se par razišao, Ana je ostala u dobrim odnosima sa porodicom Ražnatović, o čemu svedoči i potez Cece.

Naime, Svetlana i dan danas prati Anu na društvenim mrežama, te joj većinu objava lajkuje, pa se shodno tome stiče utisak da joj je urezana u pamćenju po dobrom i da joj je draga. Takođe, tokom manekenkinog zabavljanja sa njenim sinom, folk pevačica imala je samo reči hvale o potencijalnoj snaji.

1 / 5 Foto: RTV Pink premijera printscreen

- Oni sjajno funkcioništu, deca se vole, obožavaju i ja im držim palčeve. Znam da me neće pitati kakvu će ženu da oženi, niti treba da me pita. Može da zatraži savet, ali ja o tome ne mogu da odlučujem, niti želim – govorila je Ceca 2017. godine o Veljkovoj i Aninoj vezi, prenose mediji.

Podsetimo, Ana Rajkovć nakon raskida od Veljka Ražnatovića uplovila je u romansu sa srpskim golmanom Predragom Rajkovićem, za kojeg se udala i rodila dva sina- Relju i Tadiju.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.