DA LI SE MOŽE I BEZ OPERACIJA? Danijela otkrila da li je i dalje zadovoljna svojim izgledom! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

DA LI SE MOŽE I BEZ OPERACIJA? Danijela otkrila da li je i dalje zadovoljna svojim izgledom! (FOTO)

Sve je to sastavni deo života i što pre shvatimo da istinska sreća nije samo u fizičkom izgledu, svima će biti lakše - rekla je Danijela za Espreso.

Objavljeno: 17:09h

Top model Danijela Dimitrovska već godinama važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih dama na našoj javnoj sceni. Pošto je trenutno na odmoru u Tanzaniji, mi smo je pitali, kada se skine u kupaći kostim, da li je i dalje zadovoljna svojim izgledom.

– Iskrena da budem, zadovoljna sam (smeh). Šalu na stranu, mi žene uvek mislimo da može bolje, ali ne smem da se žalim. Redovno treniram, vodim računa o ishrani, negujem se, a iskrena da budem ne opterećujem se preterano ni ako dobijem neki kilogram više. Sve je to sastavni deo života i što pre shvatimo da istinska sreća nije samo u fizičkom izgledu, svima će biti lakše - rekla je Danijela za Espreso.

1 / 5 Foto: Pritscreen

Šta misliš da se može srediti i bez estetske intervencije?

– Mnogo je bitno kako zračimo, kakvi su nam životni stavovi i da se ne opterećujemo preterano estetskim korekcijama po svaku cenu. Nisam protivnica istih, ali sve u svoje vreme.

A koje "nesavršenosti" na svom telu voliš i želiš da ostanu takve kakve jesu?

– Iskrena da budem, zatekli ste me ovim pitanjem(smeh). Evo, na primer imam pege na licu koje bih volela da zauvek ostanu tu.

Danijela Dimitrovska
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.