OSVANULA GOLA JOVANA JEREMIĆ! Čitava nacija u šoku od HOT PRIZORA! (FOTO)
Foto: Instagram

zaintrigirala

OSVANULA GOLA JOVANA JEREMIĆ! Čitava nacija u šoku od HOT PRIZORA! (FOTO)

Ono što se može primetiti je to da voditeljka i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu.

Objavljeno: 08:43h

Intrigantna voditeljka "Jutarnjeg programa" Jovana Jeremić, ne prestaje da iznenađuje gledaoce i pratioce na društvenim mrežama raznim izdanjima, a često su to mahom i ona atraktivna i "smelija".

Međutim, ona je juče podelila kadar iz estetskog salona, kada je odlučila da se podvrgne procedurama podmlađivanja, mršavljenja i lečenja stanja koža, a sve to ispraćeno je provokativnom scenom.

Naime, ona je pozirala na krevetu, dok je na sebi imala samo peškir, podigla je nogu i "privukla" veliki broj komentara i reakcija.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Instagram/jeremicjovana

Ono što se može primetiti je to da voditeljka i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu, budući da redovno trenira, vodi zdrav način života i puna je energije, što se može zaključiti i po njenim višesatnim vođenjima uživo programa.

Podsetimo, Jeremićeva je nedavno uslikana zajedno u provodu sa Darijom Kisić, inače ministarkom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i tom prilikom je podelila i njihovu zajedničku fotografiju na svojim društvenim mrežama.

Tada je citirala i delove iz svoje knjige koja treba da ugleda svetlost dana pod nazivom "Jovanizmi".

- Vraća se era pravog sistema vrednosti kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Nikada se nije ni promenila, imala je samo pauzu, crnu rupu kada je švercovanje nekvaliteta i prezentovanje slabih žena kao poželjnih u pitanju! Tu su u mnogome krivi i mediji, ali zato sam ja došla, da sve to poremetim i vratim na svoje mesto ispravan sistem vrednosti - napisala je voditeljka i dodala:

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

Bonus video:

00:46

Kome je pretila Jovana Jeremić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.