ZVANIČNO POTVRĐENO! Evo šta je RAZOTKRILO Jugoslava Karića! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ne kriju se više

ZVANIČNO POTVRĐENO! Evo šta je RAZOTKRILO Jugoslava Karića! (FOTO)

Podsetimo, policijski službenici uočili su automobil marke "porše" koji je bio nepropisno parkiran i kojem su registarske oznake bile prekrivene.

Objavljeno:

Jugoslav Karić, bivši muž Elene Karić, i Barbara Ljiljak, bivša misica, iako su na sve načine su pokušavali da sakriju ljubav, zajednička fotografija ih je odala.

Nedavno ih je odao Karićev brat Simon de Karić, koji je na Instagramu manekenku oslovio sa "snajkice", a sada je i ona na društvenim mrežama podelila zajedničku fotografiju s Jugoslavom.

Nema sumnje da su njih dvoje zajedno, a u prilog tome svedoči i zajedničko putovanje koje su najavili svojim pratiocima.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Naime, Karić je prošle nedelje napisao da uskoro odlazi na egzotičnu destinaciju Bali, a i manekenka je potvrdila da putuje baš na tu lokaciju, te nije bilo teško zaključiti da odlaze zajedno, prenosi Kurir.

Da bivša mis univerzuma Hrvatske uživa s biznismenom, dokaz je i to da zbog njega često dolazi u Beograd. I Karić se trudi da ona uživa pored njega, pa se, kako tvrde izvori, potrudio da joj ulepša rođendan tako što je dobila "porše" od 100.000 evra. O tome su brujali svi mediji, a baš na dan zabave joj je policija pisala prijavu.

Podsetimo, policijski službenici uočili su automobil marke "porše" koji je bio nepropisno parkiran i kojem su registarske oznake bile prekrivene. Proverom je utvrđeno da je automobil rođendanski poklon te je obavljena i njegova provera, pri čemu se nije utvrdilo ništa nije sporno. Policija je izdala naredbu da se s vozila ukloni tkanina i da se ono premesti na za to zakonom predviđeno parking mesto, što je odmah učinjeno. Na zabavi je pevao Saša Matić, koji je jedan od omiljenih pevača Ljiljakove.

Jugoslav Karić
foto: Instagram

Bonus video:

01:14

Bogoljub Karić bi da smanjuje godine, a njegov brat Dragomir bi da povećava godine

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.