ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA ESTRADE Ksenijina fatalna ljubav nije bio Filip, već naš naj fudbaler! A ovu pesmu mu je posvetila! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/in_memoriam_ksenija_pajcin

6 godina posle smrti

ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA ESTRADE Ksenijina fatalna ljubav nije bio Filip, već naš naj fudbaler! A ovu pesmu mu je posvetila! (FOTO)

Pevačica je u svom muzičkom spotu zanimljivim kadrovima jasno stavila do znanja o kom se sportisti radi
Objavljeno:

Pevačica je u svom muzičkom spotu zanimljivim kadrovima jasno stavila do znanja o kom se sportisti radi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčinu u svojoj muzičkoj karijeri imala je mnogobrojne hitove u kojima su uživale pretežno mlađe generacije tokom devedesetih i dvehiljaditih godina. Jedna od pesama koja se izdvojila svakao je i pesma "Sviđa mi se on" koju je atraktivna pevačica pre skoro dvadeset godina posvetila svojoj velikoj tadašnjoj ljubavi.

Pajčinova je, kako se tada pisalo, bila ludo zaljubljena u poznatog srpskog fudbalera sa kojim je imala strastvenu romansu, a svoja osećanja nije želela da krije, već ih je pretočila u pesmu "Sviđa mi se on" za koju je snimila i spot. Te 1997. godine ona je svima jasno stavila do znanja o kome se radi i kakva su njena osećanja.

foto: printscreen/youtube

"Sviđa mi se on, tu više nema priče, više ništa nije kao pre, sanjam oblake i svi na njega liče - ja stvarno ne znam šta mi je. Noću kada zvezde sjaje na njega mislim ja..." - peva Ksenija u svom velikom hitu, dok kadrovi iza nje otkrivaju identitet uspešnog sportiste.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.