EKSKLUZIVNI ESPRESO PAPARAZZO: Anabela se druži sa NAJLEPŠOM ŽENOM bivše Jugoslavije! (FOTO)
Foto: Stefan Kojić

uživaju

EKSKLUZIVNI ESPRESO PAPARAZZO: Anabela se druži sa NAJLEPŠOM ŽENOM bivše Jugoslavije! (FOTO)

Podsetimo, Anabela se nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga" povukla na neko vreme iz javnosti.

Objavljeno:

Mnogobrojne javne ličnosti žive u naselju Vidikovac u Beogradu. Među njima je i pop pevačica i rijaliti zvezda Anabela Atijas. Upravo smo u tom kraju sinoć primetili bivšu zadrugarku.

Naime, Anabela je uživala u jednom restoranu na Vidikovcu, a njoj je tom prilikom društvo pravila misica bivše Jugoslavije Slavica Tripunović, poznatija kao Dajana. Paparazzo portala Espreso je zabeležio ovo druženje i mi vam predstavljamo ekskluzivne kadrove.

1 / 7 Foto: Espreso

Podsetimo, Anabela se nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga" povukla na neko vreme iz javnosti, obzirom da je njeno učešće u istom bilo jako turbulentno i stresno, prevashodno zbog sukoba sa ćerkom Lunom i njenim sadašnjim suprugom Markom Miljkovićem i bivšim mužem Gagijem. Inače, pevačica je uspela da izgladi odnos sa ćerkom i sada zajedno uživaju u njenom majčinstvu, obzirom da se Luna nedavno porodila i na svet donela ćerku.

- Nju je "pojeo" rijaliti. Sve to je mnogo stresno uticalo na nju, iako je stalno ponavljala kako joj je to pomoglo da se "očisti" i da se reši svih demona iz prošlosti. Ipak nije nimalo lako biti odvojen od dece tako dugo i uopšte načina života na koji je navikla - ispričao je izvor blizak pevačici za "Pulsonline".

Anabela Atijas
foto: Ana Paunković

Bonus video:

03:23

TOP 10 RAZVODA NA ESTRADI: Najskandalozniji raskidi poznatih srpskih parova (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.