RAZOTKRIVENA ANA NIKOLIĆ DO SRŽI! Prava istina o njoj OSTAVLJA BEZ TEKSTA, niko nije mogao ni da nasluti!
Foto: Dragana Udovičić

iskrena

RAZOTKRIVENA ANA NIKOLIĆ DO SRŽI! Prava istina o njoj OSTAVLJA BEZ TEKSTA, niko nije mogao ni da nasluti!

- Živim kao Amiši! I dalje sam u 18. veku, u tim nekim klasicima, knjigama. Šta ću, romantična sam duša.

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić (43) otkrila je niz detalja iz svog privatnog života o kojima dosad nije pričala javno, te otkrila za šta se smatra "potpuno nepismenom".

- Internet je u moj stan uveo moj bivši muž Stefan Đurić Rasta. Mislio je da se šalim kad sam mu rekla da nemam ni net, ni kompjuter. Reagovao je kao da sam mu kazala: "Nemam vodu i imam poljski WC!". Jednom, dok smo se samo družili i još nismo bili zajedno, došao je kod mene i pitao me je: "Šta to radiš, šta gledaš?", pošto mi je televizor bio uključen. Odgovorila sam mu: "Imam onu metalnu antenu na terasi, pa gledam RTS sa snegom i "Farmu" na Pinku, sa smanjenim tonom". I tada je mislio da se zezam - rekla je Ana u svom stilu, pa otkrila da još uvek radi jednu stvar kad upali televizor koja će svima, zasigurno, biti neobična.

- Kad smo se Rasta i ja venčali, uveo je net, tako da ga sada imam, ali ništa se u mom životu nije promenilo. I dalje, kad pustim televiziju, smanjim ton. Internet smatram velikim zlom! Nepismena sam, tehnološki! Internet i društvene mreže otuđuju ljude, jer tamo žive neke paralelne živote - istakla je Nikolićeva.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen

Pogađaj Espreso kviz o Ani Nikolić i saznaj koliko znaš o privatnom životu srpske pevačice.

- Živim kao Amiši! I dalje sam u 18. veku, u tim nekim klasicima, knjigama. Šta ću, romantična sam duša. Moje neznanje ide dotle da sam mislila da je e-Uprava zgrada, a e-Uprava je sajt. Ma, ista sam kao moja baka! Ona je bila nepismena, pa je završavala naknadno školu, jer ju je bilo sramota što ne ume da čita i piše! Tako bih i ja trebalo da idem na napredni kurs informatike - dodaje muzička zvezda.

Ana Nikolić
foto: Dragan kadić

Bonus video:

00:22

Ana Nikolić samo u brusu igra ispred zgrade

(Espreso/informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.