TRUDNOĆU SKRIVALA KAO ZMIJA NOGE, ISPLIVALE ČINJENICE IZ PORODILIŠTA: Otkriveno sve o ćerki Marijane Mićić!
Foto: Stefan Stojanović

niste znali!

TRUDNOĆU SKRIVALA KAO ZMIJA NOGE, ISPLIVALE ČINJENICE IZ PORODILIŠTA: Otkriveno sve o ćerki Marijane Mićić!

Ćerka Marijane Micić na svet je došla krajem prošle godine

Objavljeno: 22:20h

Atraktivna voditeljka i glumica Marijana Micić krajem 2021. godine na svet je donela zdravu devojčicu, kojoj su ona i njen suprug dali prelepo srpsko ime - Ana.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/micicmarijana

Informacija o njenom porođaju, kao i čitavoj trudnoći bilo je zaista malo, s obzirom da je voditeljka dala sve od sebe da pomenute informacije sakrije od radoznalih očiju javnosti.

No, kako je od porođaja prošlo neko vreme, a supružnici su se navikli na način života koji sa sobom nosi prinova, Marijana je odlučila da na svom Instagram profilu u okviru opcije story podeli detalje porođaja.

Naime, voditeljka je objavila fotografiju bebinog kartona, gde se navodi da je na rođenju imala 3150 grama, te je bila dugačka 51 cm.

Marijana Mićić
foto: instagram/micicmarijana

S obzirom da je, kada je u poodmakloj trudnoći odlučila da primi vakcinu, naišla na brojne kritike javnosti koje nisu bile ni malo prijatne, čini se da sada konačno može da uživa uz svoju naslednicu i voljenog supruga Miloša.

Podsetimo, voditeljka i glumica Marijana Mićić godinama je u stabilnoj emotivnoj romansi sa Milošem Marjanovićem, a mnoge je obradovala vest da je u blagoslovenom stanju. Oni nisu želeli da pričaju javno o prinovi, a svoju radost podelili su tada samo sa najbližima.

Marijana i Miloš ne vole zajedno da se pojavljuju na događajima, a voditeljka na društvenim mrežama tek povremeno objavi zajedničku fotografiju kojom pokaže da su zaljubljeni baš kao i prvog dana. Jednom prilikom je rešila da odgovori na privatna pitanja pratilaca, a jedno se ticalo njene veze sa Milošem.

Marijana Mićić
foto: Printscreen/Instagram/micicmarijana

Otkrila je i da je tokom godina ljubavi umela da bude ljubomorna i sebična, ali i da je Miloš bio taj koji je uticao na nju i promenio je, doduše nenamerno.

- Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali nenamerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano - rekla je ranije glumica.

Bonus video:

00:07

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.