BOŽE SVAŠTA! Pevačima u GRANDU ZABRANJENO da pevaju NJIHOVE PESME, moraju da plate 1000 EVRA!
Foto: Print Screen Youtube

šok

BOŽE SVAŠTA! Pevačima u GRANDU ZABRANJENO da pevaju NJIHOVE PESME, moraju da plate 1000 EVRA!

Đorđe nije želeo da ispadne da priča u prazno pa je otkrio ko su kolege čije pesme su zabranjene

Objavljeno:

Član žirija “Zvezda Granda” Đorđe David ističe da su pojedini pevači i njihove porodice zabranili da se izvode njihove numere u takmičenju, a da neki čak traže i 1.000 evra da bi dali dozvolu.

Poznato je da se u „Zvezdama Granda“, tokom takmičenja, čuju note različitih izvođača, pojedine čak izvedene u drugačijem aranžmanu. Međutim, član žirija Đorđe David otkriva da je sada nastao problem sa pojedinim njegovim kolegama upravo oko izvođenja numera, i otvoreno priča o kome se zapravo radi.

- Radio sam sa klincima dosta u prethodnom periodu. Doživeli smo blage šokove, jer postoje neki autori koji su idoli generacijama, a koji su napravili zabranu emitovanja njihovih pesama ovde na “Grandu”. Klinci sa jako puno ljubavi odaberu te pesme, baš njihove i onda kad dođeš u situaciju da taj neko traži 1.000 evra po pesmi, da bi se njegova pesma izvela ovde na takmičenju, onda je to šamar. Potrudiću se da sve te ljude apostrofiram klincima da jednostavno znaju kakve su te moje kolege. Strašno sam uvređen i povređen - razočarano priča David.

1 / 5 Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Đorđe nije želeo da ispadne da priča u prazno pa je otkrio ko su kolege čije pesme su zabranjene.

- Reći ću dva imena koja su napravila totalnu zabranu, prvo ime je porodica pokojnog velikana Đorđa Balaševića koja ne dozvoljava da se Đoletove pesme izvode, a drugo ime je Cane koji nipošto ne dozvoljava da se njegove numere izvode ni za kakvu cenu. Neki traže hiljadu i po evra po kompoziciji - otkriva član žirija.

Na pitanje da li bi druga muzička takmičenja imala slične probleme, Đorđe smatra da ne.

- Da su drugi šou programi u pitanju, mislim da ne bi bilo problema.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.