ANA SEVIĆ ZA ESPRESO: Potisnula sam to u sebi, to su traume za ceo život!
Ana, Foto: Damir Dervišagić

au, ČOVEČE!

ANA SEVIĆ ZA ESPRESO: Potisnula sam to u sebi, to su traume za ceo život!

Ovako danas gleda na tu dramatičnu situaciju.

Objavljeno:

Bivša voditeljka i pevačica Ana Sević je u noći 21. na 22. februar pre devet godina zajedno sa Vanjom Mijatović i Stefanom Petrušićem imala saobraćajku na auto-putu od Novog Sada ka Beogradu.

Nakon toliko godina pitali smo Anu kakve slike su joj ostale urezane u sećanje iz te jezive nezgode.

– Iskreno, ne želim ni da se setim. Potisnula sam to negde u sebi i kao da je bilo u nekom prošlom životu. To su traume za ceo život i moram priznati da je ta nesreća probudila strahove koje pre toga nisam imala, ali isto tako da mnogo više cenim život i svaki dan. Hvala Bogu na kraju se sve dobro završilo - otkrila je Ana za Espreso.

1 / 5 Foto: Instagram

Upitali smo pevačicu da li je nešto promenila u svom životu nakon te nezgode.

– Moja priroda je takva da uvek i u svemu tražim nešto dobro, tako i u ovom slučaju mogu reći samo da je eto nešto pozitivno u svemu tome to što je ta neoznačena i neosvetljena naplatna rampa zbog velike pozornosti javnosti u tom trenutku konačno posle toga zasvetlela i bila označena onako kako je to oduvek i trebalo da bude.

Vanja Mijatović
foto: Printsceen

Da podsetimo, pre devet godina tada se automobil, kojim je upravljao Stefan Petrušić, a u kome su bile tada i Vanja Mijatović i Ana Sević, zakucao u betonske stubove tada još nezavršene naplatne stanice na auto-putu između Novog Sada i Beograda.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.