PRETUČEN KRISTIJAN GOLUBOVIĆ?
Foto: Lazar Stanušić

šok

PRETUČEN KRISTIJAN GOLUBOVIĆ?

Zatvorenik koji je tada bio sa njima izneo je detalje tuče

Objavljeno:

Kristijan Golubović hvalisao se na sva usta kako je najjači, nepobediv, te da mu niko nije ravan, a Đulkica, ćerka Sinana Sakića otkrila je da ga je 2018. godine u Centralnom zatvoru gde su obojica bili na odsluženje kazne izmlatio njen brat Rašid.

Zatvorenik koji je tada bio sa njima izneo je detalje tuče tokom boravka u zatvoru, piše Svet.

- Kristijan uopšte nije mirisao Rašida. Daleko od toga da je Sinanov sin bio miran kao bubica, a pošto su i jedan i drugi mislili da su glavni došlo je do obračuna. Krenulo je sa prozivkama i zadirkivanjem, a dohvatili su se jednog dana u dvorištu, za vreme šetnje. - priča pa nastavlja:

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube/ZadrugaOfficial

Kristijan počeo da dobaciju Rašidu da je tatin sin, provocirao ga je baš i ovom je pala roletna, ustao je sa klupe i nogom ga je udario u glavu. Kad je Kristijan, Rašid je naskočio na njega i pošteno ga je izudarao. Sreća pa su stražari relativno brzo uleteli i uspeli da ih razdvoje - ispričao je bivši zatvorenik, a priču je potvrdila i Sinanova ćerka Đulkica.

- Istina je da se to desilo. Mi nismo u početku verovali, ali su nam sve ispričali stražari i Rašidova advokatica - rekla je Đulkica.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso / Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.