PO PRVI PUT JE VIDIMO! Ova ŽENA je rodila ANABELU ATIJAS: Živi u Švedskoj, a sada je isplivala FOTKA!
Anabela, Foto: Sonja Spasić

au, ČOVEČE!

PO PRVI PUT JE VIDIMO! Ova ŽENA je rodila ANABELU ATIJAS: Živi u Švedskoj, a sada je isplivala FOTKA!

Njih dve jako liče!

Objavljeno: 07:18h

Pevačica Anabela Atijas još od devedesetih godina prošlog veka je na muzičkoj sceni, dok smo njenu majku Jadranku Polutak za sve ovo vreme retko kad viđali u javnosti.

Jadranka već decenijama živi u Švedskoj, a Anabela je često isticala koliko je vezana za mamu.

Njih dve jako liče, a nekadašnja pevačica grupe "Fanki Dži" jednom prilikom pokazala je i kako je izgledao njihov susret posle perioda u kom se dugo nisu videle.

- Iznenađenje, evo konačno najlepši susret sa njom. Morala sam da podelim sa vama i ovu emociju, nismo se videle godinu dana, a toliko nam se toga izdešavalo. I da znate srećne smo jer smo imale opet priliku da se sretnemo, a moglo je i drugačije. Čuvajte i volite svoje najbliže kao da sutra ne postoji. Čudna su vremena, sve prolazi, pa i mi. Majka - napisala je Anabela u objavi u nastavku.

Jadranka je tom prilikom zaplakala, dok je poznato da je prethodnih godina u mnogo navrata puštala suze zbog naslednice, što zbog njenih brodoloma u ljubavnom životu, što zbog dešavanja u rijalitijima u kojima je učestvovala, ali i Anabeline borbe sa opakom bolešću, turbulentnog odnosa sa ćerkom Lunom, problemima sa porodicom nekadašnjeg supruga Gagija Đoganija itd.

1 / 2 Foto: Printscreen / Instagram / anabelci

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.