MIRA ŠKORIĆ TVRDI DA JE OVO TAKMIČENJE U GRANDU NAMEŠTENO!
Foto: Printscreen/Instagram

opa

MIRA ŠKORIĆ TVRDI DA JE OVO TAKMIČENJE U GRANDU NAMEŠTENO!

Iskrena i neposredna, Mira je i ovaj put bez dlake na jeziku govorila o svojim hitovima

Objavljeno: 15:28h

Mira Škorić (52) je posle duže medijske pauze pristala da s Milijem Čolićem popije kafu u prestoničkom restoranu „Kolo“ i razgovara o događajima koji su obeležili njenu 34 godine dugu karijeru i privatni život.

Naime, Mira je i ovaj put bez dlake na jeziku govorila o festivalima i šokirala izjavom.

- Mogu slobodno da ti kažem da su sada svi festivali namešteni, to su dilovi, to su pare. Ja sam odustala od festivala jer je Grand festival takođe namešten - izjavila je Mira bez dlake na jeziku, a potom otkrila i sve o svojoj interpretaciji sa kojom se predstavila na pomenutom festivalu.

Iskrena i neposredna, Mira je i ovaj put bez dlake na jeziku govorila o svojim hitovima, razlozima zbog kojih izbegava javni život, budućim planovima, ali se dotakla i perioda kada joj je u životu bilo najteže.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram

- Ne umem da se foliram, iskrena sam i to me je u životu mnogo koštalo - počinje pevačica, i dodaje:

- Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam... Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to... Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili ma nema ništa od nje, dosta je i pevala - istakla je ona.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.