Zorannah smuvallah zlatnog orlićah Šaviji ispred nosa! (EKSKLUZIVNI FOTO)

Upecala piletinu! I to kakvu!

Zorannah smuvallah zlatnog orlićah Šaviji ispred nosa! (EKSKLUZIVNI FOTO)

Modna blogerka je, posle veze s Lazarom Markovićem, uhvaćena s drugim našim reprezentativcem

Objavljeno: 16:05h

Zorannah je ovog vikenda, pošto je napravila pravi haos na Sajmu knjiga, viđena sa fudbalerom Partizana Andrijom Živkovićem (19), od koga je starija šest godina. Oni su prvo svratili na klopu u jedan restoran brze hrane, gde mu se blogerka možda IZVINULAH pošto je prethodnih dana bila zauzeta. Pronađite razliku: Na koga vam liči Anastasija, da ne kažemo Anastassijah? (FOTO)

Kurir: Zorannah i Andrija Živković

A ŠTA KAŽE SOFIJA? Zorannah u šemi s najpoželjnijim srpskim frajerom? (FOTO) Posle su uzeli kokice i produžili u bioskop. Poznato je da svi novopečeni zaljubljeni u početku, dok se još ne upoznaju, često idu u bioskop, tako da i ne čudi što se i ovaj par odlučio baš za gledanje filma. Mada, s obzirom na to da je Zorannah sada i spisateljica, možda ne bi bilo čudno da su se odlučili i za neku knjigu. Dačiću, njih da zaposliš i bog da nas vidi: Da li će ovo biti nove ambasadorke Srbije? (FOTO)

Kurir: Zorannah i Andrija Živković

Nije tajna da na projekcijama filmova često padaju poljupci zaljubljenih parova.

Kurir: Zorannah i Andrija Živković

A nije tajna ni da je Zorannah slaba na fudbalere, pošto je već bila u vezi s Lazarom Markovićem. A videćemo još kako će Nataša Šavija reagovati na ovu vest, pošto je poznato da je posle osvajanja Svetskog prvenstva prosto odlepila za orlićima, a posebno za Živkovićem. (Espreso.co.rs / Foto: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.