LJUBIO JE PEVAČICU I PRE PRIJOVIĆKE! Ova poznata PLAVUŠA prva ga je IMALA, GLEDAJTE SAMO KAKVA JE (FOTO)
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, Foto: Nemanja Nikolić

LJUBAVNI ŽIVOT POZNATIH

LJUBIO JE PEVAČICU I PRE PRIJOVIĆKE! Ova poznata PLAVUŠA prva ga je IMALA, GLEDAJTE SAMO KAKVA JE (FOTO)

"Filip Živojinović na odmoru sa Majom Šuput" pisali su mediji koji se bave zabavom u leto 2009. godine.

Objavljeno:

Filip Živojinović, sin Slobodana Bobe Živojinovića, imao je zanimljiv ljubavni život pre nego što je ušao u brak sa pevačicom Aleksandrom Prijović.

"Filip Živojinović na odmoru sa Majom Šuput" pisali su mediji koji se bave zabavom u leto 2009. godine.

Najstariji sin Slobodana ‒ Bobe Živojinovića, koji je u to vreme imao 24 godine, viđen je u hrvatskom letovalištu Novi Vinodolski, u društvu pet godina starije pevačice, i trač o romansi brzo je počeo da se širi.

Maja
foto: Printscreen/Instagram

Razlog više za interesovanje javnosti krio se i u činjenici da je zvanična devojka Filipa Živojinovića u to vreme bila manekenka Sofija Milošević.

Maja
foto: Printscreen/HRT

Maja se tada oporavljala od dve propale veze u nizu; nakon što ju je oftalmolog Dean Šarić ostavio zbog jedne novinarke, počela je da se zabavlja sa preduzetnikom Andrijanom Plenčom, ali se i ta priča neslavno završila posle nekoliko meseci.

Iako su fotografije Maje i Filipa sa bazena, iz spa-centra ili noćnog kluba danima punile novine, oni u prvo vreme nisu tome pridavali važnost, ali su posle izvesnog vremena odlučili da demantuju glasine koje su uzele maha.

‒ U Novom Vinodolskom bio sam na porodičnom odmoru. Tamo je bila i Maja. Imamo mnogo zajedničkih prijatelja i istina je da smo dosta vremena provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno ‒ izjavio je Filip u emisiji Red Carpet i time pokušao da stavi tačku na svoj odnos sa pevačicom, ali je ta priča još neko vreme živela.

Maja Šuput se pre dve godine udala za Nenada Tatarinova, vlasnika konsultantske firme, sa kojim je dobila sina Bluma, dok je Filip u srećnom braku sa Aleksandrom Prijović.

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.