NAKON TURBULENTNE VEZE SA MARKOM MILOŠEVIĆEM REŠILA DA SE UDA: Naša pevačica sprema TAJNO VENČANJE?!
Pevačica, Foto: Damir Dervišagić

OVO NISTE ZNALI

NAKON TURBULENTNE VEZE SA MARKOM MILOŠEVIĆEM REŠILA DA SE UDA: Naša pevačica sprema TAJNO VENČANJE?!

Šuška se, šuška...

Objavljeno:

Pevačica Andreana Čekić više ne eksponira ljubavni život otkako je raskinula turbulentnu vezu sa Markom Miloševićem, a sada je navodno dugo u vezi sa jednim harmonikašem s kojim planira tajno venčanje.

Andreana Čekić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, kako piše "Svet", Andreana će se navodno 2. juna venčati sa novim izabranikom, ali će poput kume Kaće Grujić praviti tajnu i intimnu svadbu.

- Andreana se opekla i sa prvim suprugom Ivanom sa kojim se eksponirala, a sa Markom tek... Zato sada sve iz privatnog života krije kao zmija noge. Zaista uživa u vezi daleko od očiju javnosti i baš joj je lepo. Njeni najbliži znaju i sa kim je i kakav je i mogu vam reći da Andreana nikad srećnija nije bila. On jeste harmonikaš, ali sebe ne smatra javnom ličnošću niti želi reklamu preko Andreane - priča izvor blizak pevačici i dodaje:

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

- Budući da je Andreana već pravila veliku svadbu, želje su se promenile. Ona, naime, želi intimnu proslavu na kojoj će ugostiti porodicu i prijatelje. Andreana i njen verenik drugog juna navodno treba da stanu na ludi kamen. Kako je Andreana već imala veliku svadbu, sada želi malo, intimno slavlje. Njoj se dopalo kako su Kaća i Gobelja organizovali svadbu, van Beograda, na salašu, sa najbližima bez ikakve pompe. Tako će i ona, samo što to neće biti na salašu Nataše Bekvalac, ali će biti van Beograda. Andreana neće imati čak ni klasičnu venčanicu, jer je već nosila, sada bira haljinu, naravno u beloj boji, ali još nije donela krajni sud, Kaća Grujić i Nadica Ademov joj pomažu u izboru. Biće to lepa svadba, a njen dragi joj je prepustio celu organizaciju, bitno mu je samo da je ona srećna.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.