SEPSA GA JE GOTOVO UBILA: Slavni pevač zbog stravične GREŠKE lekara umalo umro! (FOTO)
Paul Di Ano, Foto: Printscreen Youtube

užasna priča

SEPSA GA JE GOTOVO UBILA: Slavni pevač zbog stravične GREŠKE lekara umalo umro! (FOTO)

Hirurzi zaboravili instrument u njegovom telu

Objavljeno: 16:52h

Bivši pevač benda Iron Maidena Paul Di Ano je u svom u podcastu govorio o svom zdravstvenom stanju, depresiji koja je uticala na njegov proces pisanja pjesama, ali i o vremenu u legendarnom bendu Iron Maiden, te o svojoj karijeri nakon toga.

Pevač je izneo neke od nedavnih zdravstvenih problema s kojima se borio zbog kojih nije mogao nastupati sedam godina.

“Uhvatio sam sepsu 2015. gotovo me ubila. Proveo sam osam meseci u bolnici u Engleskoj. Tokom bolničkih poseta, dobio sam MRSA tamo dvaput, u bolnici. To je bilo to”, rekao je.

Paul Di Ano
foto: Printscreen Youtube

Otkrio je i da su njegovi novi lekari i u Zagrebu otkrili da su u britanski lekari greškom ostavili hirurške instrumente u njegovom telu.

“Kad sam stigao ovdje u kliniku, pregledali su me i pronašli su je*enu spajalicu u mojoj nozi koja je bila unutra već četiri godine. Što se događa? Biće tužbe, usput”, rekao je poznati metalac.

Di Ano je s Iron Mejdanima bio na prva dva albuma, albumu Iron Maiden iz 1980. i Killers iz 1981., a nakon toga ga je zamenio Brus Dikinson. Nakon Iron Mejdna je nastupao s drugim bendovima, uključujući Battlezone i Architects of Chaoz, objavio je i nekoliko solo albuma.

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.