TOPALKO OTKRIO ŠTA MISLI O HELENINOM MUŽU: Nismo ovo očekivali, BRUTALNA ISTINA o NJEMU!
Foto: Instagram/helena_topalovic

ŠOK

TOPALKO OTKRIO ŠTA MISLI O HELENINOM MUŽU: Nismo ovo očekivali, BRUTALNA ISTINA o NJEMU!

Rekao je i šta misli o svom zetu

Objavljeno:

Pevač Milan Topalović Topalko otvorio je dušu i progovorio o dvadesetčetvorogodišnjoj ćerki Heleni koja se nedavno udala.

On je rekao kako je izgledalo kada mu je saopštila da će stati na “ludi kamen”.

– Bio sam malo zatečen, ipak je to nešto novo, nešto što se dešava prvi put. Kad sam čuo za tu vest, ja sam se isplakao u autu dok sam se vozio sam. Naravno od sreće, jer tad su pomešana sva osećanja. Tako da sam dobro to uradio pre venčanja da ne bude na venčanju – rekao je on za medije.

Rekao je i šta misli o svom zetu.

Ona je ašla čoveka koji je, po meni, dobar, kakav treba da bude. Odlično se slažemo. Posedimo, pričamo, družimo se. Naravno, kad njemu vreme dozvoli, on je mnogo više u poslu nego ja, ja imam više vremena, ali sjajan je čovek – iskren je Topalko.

1 / 6 Foto: Instagram

Priznao je i da će ćerka od njega i žene nasledila talenat za pevanje, ali da mu je drago što nije krenula tim putem, već se oprobala u biznisu.

– Od malih nogu sam je odvlačio od toga ismatrao sam da nema potrebe da i ona ide tim putem i drago mi je da nije. Sad je i njoj drago što je tako odlučila, ali naravno, da je bila uporna i da je to htela, ja bih je podržao – rekao je pevač.

Priznao je i da li Helena ima neku manu, s obzirom na to da važi za veoma kulturnu i elokventnu devojku.

– Pa ima, to što sam i ja imao, genetski nam je nekako to da imamo kratak fitilj i brzo planemo – priznaje Topalko za medije.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.