SADA JE I ZVANIČNO: Evo ko DOBIJA STAN nakon što su RASKINULI Anastasija i Đorđe!
Foto: Nemanja Nikolić

šok

SADA JE I ZVANIČNO: Evo ko DOBIJA STAN nakon što su RASKINULI Anastasija i Đorđe!

Podsetimo, par je luksuzan stan kupio na Dorćolu. Njihovo ljubavno gnezdo prostire se na 200 kvadrata, a za tu nekretninu izdvojili su 750.000 evra

Objavljeno: 15:54h

Pevačica Anastasija Ražnatović i biznismen Đorđe Kuljić raskinuli su posle 5 godina ljubavi, a par se javno neće oglašavati ovim povodom.

Njihov razlaz protekao je vrlo mirno jer su se razišli zbog obaveza koje su ih razdvajali te su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji, ali i drugih, u ovom momentu nepremostivih razlika. Međutim, kao što je poznato, njih dvoje su nedavno kupili luksuzan stan, pa se sada mnogi pitaju kome će ta nekretnina pripasti.

Kako mediji saznaje od izvora, u dupleksu na Dorćoli, gde je par živeo, od sad će živeti Đorđe, dok se Anastasija preselila kod mame Cece Ražnatović.

1 / 4 Foto: Prinstcreen/Pink

Podsetimo, par je luksuzan stan kupio na Dorćolu. Njihovo ljubavno gnezdo prostire se na 200 kvadrata, a za tu nekretninu izdvojili su 750.000 evra.

"Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju", rekao je izvor nedavno za medije.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.