JEDVA STOJI NA NOGAMA, SUZE LIJE DOK PEVA: Poslednji snimak NAŠE PEVAČICE pred SMRT izaziva JEZU U KOSTIMA! (VIDEO)
Dona, Foto: Printscreen

POTRESNO!

JEDVA STOJI NA NOGAMA, SUZE LIJE DOK PEVA: Poslednji snimak NAŠE PEVAČICE pred SMRT izaziva JEZU U KOSTIMA! (VIDEO)

Nakon neprekidne borbe s kancerom, nažalost je izgubila bitku.

Objavljeno: 12:12h

Popularna pevačica Dona Ares je 2014. godine otkrila da boluje od raka pluća. Dugo se borila, ali joj se 2015. ponovo vratila kroz metastaze. Nakon neprekidne borbe s kancerom, nažalost je izgubila bitku.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Dona je imala 41 godinu kada je preminula. Bila je vrhunska pevačica i miljenica publike, cela nacija ju je obožavala.

Dok se borila s opakom bolešću, Aresova je u sarajevskoj Zetri održala veliki solistički koncert, a kamere su snimale ceo događaj, koji će van naterati suze na oči. Pevačici se neprekidno slivao znoj i jedva je stajala na nogama. Definitivno najbolniji, ujedno i najemotivniji trenutak jeste kada je Dona skunula periku.

Dona Ares
foto: printscreen

Kako je sve izgledalo možete pogledati u sledećem videu:

Iza sebe je ostavila brojne hitove, i porodicu koja je bila uz nju sve vreme, a njihova bol ne prolazi zbog gubitka najmilije.

Njena majka Ajka Kolaković tek posle tri godine od smrti ćerke otvorila je dušu o gubitku ćerke.

– Ovo su dani kad se vraćaju sećanja i kad postaješ uvek svestan nekih stvari, kad si “normalan”, a sve u tebi vrišti. Dani tišine u duši, kad si svoj a nisi svoj. Mislim da svi roditelji koji su ovo doživeli žive kao dvostruke ličnosti, u delu sebe čuvaš tu bol, a drugi deo normalno funkcioniše zbog naših najmilijih. A i Dona mi je ostavila u amanet da moram da budem jaka kao što je ona bila u svojoj borbi. Ona je oko godinu i po dana svoje bolesti provela u Danskoj i posle trećeg recidiva i lečenja vratila se sama kući. Zajedno smo provele njenih šest poslednjih meseci, dan i noć, i neke stvari su isplivale koje se nisu smele desiti. Rekla mi je “mama, napisaću novu knjigu, a knjiga “Soba za nikoga” je laž po pitanju nekih ličnosti”. Zadnjih šest meseci bila je uglavnom u kući i ispričane su sve priče, a meni je drago da je otvorila dušu i otišla čista srca i duše i shvatila ko joj je najveći prijatelj. Poručujem svoj deci: Najveći prijatelji su vam roditelji, a naročito majka, makar i mislili nekada da nisu u pravu – pričala je njena majka sa knedlom u grlu za Kurir

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Monika Ivkić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.