COA ČOVEČE, KOJA SI TI CARINA Aca Lukas pokidao Džoni Depa, Van Dama i Vita Korleona! (FOTO)
Foto: Aleksandar Krstović, Public, Promo

kakav kralj

COA ČOVEČE, KOJA SI TI CARINA Aca Lukas pokidao Džoni Depa, Van Dama i Vita Korleona! (FOTO)

Naš najpoznatiji pevač Aca Lukas nikada nije bio tipični turbo folker. Za Cou je oduvek bilo očigledno da je roker u duši, što se odrazilo i na njegov stajling...
Objavljeno:

Aca je od početka svoje karijere, osim svojim zavidnim pevačkim sposobnostima, pažnju javnosti privlačio i svojim autentičnim stajlingom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Čini se da je pevača oduvek bilo briga šta drugi misle, pa se oblačio "kako mu dune" i, za razliku od većine poznatih koji pate od moderne boljke koja se brzo širi - pomodarstva, Acu taj virus nikada nije zakačio.

foto: Dragana Udovičić

Tokom njegove dugogodišnje karijere viđali smo ga u svakojakvim izdanjima, a sad smo vam izvukli neka od najipečatljivijih... Pa da krenemo od najšmekerskijeg...

Jednom prilikom uhvatili smo pevača sa ženom i ćerkicom, a iako verovatno pored njegove lepe žene niko nije obraćao pažnju na njega, evidentno je da se Lukas baš potrudio da parira svojoj lepšoj polovini.

U fensi kariranoj košulji, bermudama u tonu i brodaricama iste nijanse, Coa je izgledao kao iz modnog časopisa. Netipično za njega koji fura opušten stil, ali šta će, mora čovek da isprati svoju lepu ženu.

foto: Stefan Jokić

A kad izađe iz svog fensi odela pevač postaje superheroj!

Posle Van Dama, Coa bi mogao da bude nova zvezda Volvo reklama! Možda bi baš on mogao sledeći da izvede "Epsku špagu", neverovatnu vratolomiju koju je belgijski glumac izveo na dva Volvoova kamiona u pokretu.

???? VOLIŠ LI ME ????

A photo posted by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Ionako je Van Dam baš ostario...

???? VOLIŠ LI ME ???? I Viktorija je tu, moja podrška!❤

A photo posted by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

A Aca je izgleda sve mlađi! Pored svoje male ćerkice i tata je podetinjio i ušao u mornarski dečački fazon koji će sigurno biti urnebesan svim njegovim fanovima.

foto: Daktilo

Ma morate da priznate da je čovek apsolutni pobednik! Boli njega uvo za sve!

Nama ovde izgleda kao neki italijanski zavodnik s kraja sedamdesetih godina koji je naravno na vezi sa mafijom... Totalni Don Korleone fazon!

foto: Dragana Udovičić

A sad evo jednoj najluđeg Ace u Džoni Dep izdanju:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.