U ŽIVOTU SRPSKE GLUMICE SEDAM GODINA NAKON RAZVODA DESIO SE PREOKRET: On se UMEŠAO, porodica oduševljena!
Foto: Dragan Kadić

ISPLIVALO

U ŽIVOTU SRPSKE GLUMICE SEDAM GODINA NAKON RAZVODA DESIO SE PREOKRET: On se UMEŠAO, porodica oduševljena!

Za razliku od većine razvedenih parova, iza kojih nakon razlaza ostaje zla kob, nepodnošljiva atmosfera, kajanje, prebacivanje, borba za starateljstvo, oko imovine, najčešće i optuživanje i prepucavanje preko dece, Tijana i Slaviša uspeli su sve to da preskoče.

Objavljeno: 17:22h

Iako su pre sedam godina odlučili da stave tačku na svoj brak, glumci Tijana (41) i Slaviša Čurović (44) ostali su u divnim odnosima i jedno drugom najveća podrška.

Ćerka Taja (15), koja je mamina slika i prilika, bila je i ostala u fokusu njihove neraskidive veze, stoga smo bivše supružnike često i nakon razvoda u javnosti mogli videti zajedno.

1 / 3 Foto: prnintccreen

Odlazak na koncerte, predstave, u restorane i poslastičarnice, zajedničko proslavljanje ćerkinih rođendana, samo su neke od stvari koje su nekadašnji emotivni partneri nastavili da praktikuju, a njihova bliskost, koja se ne viđa ni kod pojedinih zaljubljenih parova, često je zbunjivala javnost.

Kako je vreme prolazilo, malo-pomalo smo se navikli na to da Tijanu i Slavišu viđamo u istom društvu raspoložene, da ih slušamo kako jedno o drugome pohvalno i ponosno govore u javnosti, a prestali smo i da se čudimo kada na društvenim mrežama objave zajedničke fotografije. Upravo iz tog razloga nije nas iznenadilo kada smo na “Instagram” profilima bivših supružnika pre par dana videli sliku na kojoj zagrljeni poziraju sa ćerkom, a ispod nje su napisali komentar: “Šta ostaje iza nas ako ne porodica”.

Oni su sada za Story otkrili tajnu svog idiličnog odnosa, na kojem im mnogi mogu pozavideti. Za razliku od većine razvedenih parova, iza kojih nakon razlaza ostaje zla kob, nepodnošljiva atmosfera, kajanje, prebacivanje, borba za starateljstvo, oko imovine, najčešće i optuživanje i prepucavanje preko dece, Tijana i Slaviša uspeli su sve to da preskoče, a nas je zanimalo kako im je sve to pošlo za rukom.

– Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno – kazala je Tijana.

glumica
foto: Instagram

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.