NEOČEKIVANE VESTI SAOPŠTENE IZ DOMA KARIĆA!
Foto: Privatna arhiva

srećni

NEOČEKIVANE VESTI SAOPŠTENE IZ DOMA KARIĆA!

Porodica se širi, deca treba da se rađaju, a Srbija treba da sa novom mladom generacijom još bolje i više radi, gradi i rađa - saopštila je porodica Karić na Instagramu.

Objavljeno:

Porodica Karić postala je bogatija za čak dva nova člana. Ćerka Olivere Karić Nedeljković, rođene sestre čuvene braće Bogoljuba, Sretena, Dragomira i Zorana, na svet je donela blizance kojima su ponosni roditelji dali po dva imena. Posebno je zanimljivo dečakovo, koje je dobio u čast svog deda-ujaka Sretena Karića, koji je preminio u aprilu 2017. godine.

- Danas u 8.18 časova u porodilištu u Višegradskoj ulici u Beogradu porodila se Gorica Nedeljković-Bogdanović, ćerka naše rođene sestre Olivere Karić Nedeljković. Gorica i suprug Marko postali su srećni roditelji zdravih i lepih blizanaca, devojčice Ane Aleksandre i dečaka Bogdana Sretena. Cela porodica Karić je sa izuzetnom radošću i ponosom primila blagorodnu vest o dolasku na svet dva nova najmlađa člana ove velike srpske porodice. Mama Gorica i blizanci osećaju se dobro i čekaju skori odlazak svojoj kući. Porodica se širi, deca treba da se rađaju, a Srbija treba da sa novom mladom generacijom još bolje i više radi, gradi i rađa - saopštila je porodica Karić na Instagramu.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.