SVE SE DESILO U TAJNOSTI NA DAN ZALJUBLJENIH! Umešan i Marko Jarić, Adriana se strogo čuvala jedne stvari!
Foto: Profimedia

niste znali!

SVE SE DESILO U TAJNOSTI NA DAN ZALJUBLJENIH! Umešan i Marko Jarić, Adriana se strogo čuvala jedne stvari!

Posebna pikanterija ticala se jednog krajnje intimnog detalja.

Objavljeno:

Adrijana Lima i Marko Jarić, da su ostali zajedno, na današnji dan slavili bi 13 godina braka. Zanosna brazilska manekenka, u to vreme čuveni Viktorijin anđeo, i srpski košarkaš u redovima NBA venčali su se na Dan zaljubljenih, 14. februara 2009. godine.

Da bi izbegli paparace koji su ih u stopu pratili, slavni par organizovao je intimnu ceremoniju u gradiću Džekson Holu, u američkoj državi Vajoming, kojoj su prisustvovali samo kumovi i nekoliko najbližih prijatelja. Navodno su, čak i Markovi roditelji, za sinovljevo venčanje saznali naknadno, iz medija.

1 / 5 Foto: Profimedia

‒ Veoma smo uzbuđeni zbog zajedničke budućnosti. Radujemo se velikoj romantičnoj svadbi početkom leta za prijatelje i porodicu ‒ izjavila je za People srpska snajka, kako su tepali Adrijani Limi.

Ipak, od velike pravoslavne svadbe koja se najavljivala nije bilo ništa ni tog leta, a ni u godinama koje su usledile, a zajedno su ostali do 2014. U braku su dobili dve devojčice, Valentinu i Sijenu, o kojima i posle razvoda brinu zajedno i sa mnogo ljubavi.

Adriana Lima
foto: Profimedia

Adrijana Lima i Marko Jarić upoznali su se još 2006, a vezu su počeli dve godine kasnije. Na dan kada je manekenka prodlavljala 27. rođendan, 12. juna 2008. godine, Marko joj je poklonio dijamantski verenički prsten vredan više od 100.000 dolara.

Iako se nagađalo ko će od njih dvoje promeniti veru, kako bi mogli da se venčanju u crkvi, posebna pikanterija ticala se jednog krajnje intimnog detalja. Naime, iako se već bližila tridesetoj, prelepa Brazilka izričito je tvrdila da je devica i da za nju, kao veliku katolkinju, nema s*ksa pre prve bračne noći.

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.