ESPRESOV DAN ZALJUBLJENIH! Tina o receptu za srećan brak: Nekada je dovoljan i stisak ruke, a nekada BUNDA OD NERCA
Foto: Privatna arhiva

dan zaljubljenih!

ESPRESOV DAN ZALJUBLJENIH! Tina o receptu za srećan brak: Nekada je dovoljan i stisak ruke, a nekada BUNDA OD NERCA

Ovako oni slave ljubav!

Objavljeno: 18:10h

Folk pevačica Tina Ivanović je godinama već u srećnom braku sa Zvezdanom Anđićem.

1 / 10 Foto: Privatna arhiva

Pitali smo ovu popularnu damu koje su osobine koje su joj se dopale kod Zvezdana kada su se tek upoznali i da li te osobine on ima i danas nakon toliko godina provedenih u zajedničkom braku.

– Kod Zvekija sam pala na šarm definitivno, mada i na boju očiju. Pažljiv je, kavaljer je bio od prvog dana pa i sve do dan-danas. Mogla bih toliko toga da nabrajam dobrog kod njega, ali se plašim da se ne uobrazi kada bude čitao odgovore u ovom intervjuu.

Koliko je Zvezdan romantičan i da li je sklon da ti priređuje neka romantična iznenađenja?

– Svaki dan. Nekada mu kažem i da preteruje. Sama sebi ponekad kažem da sam razmažena i previše jer sitnice poput cveća i parfema više i ne ubrajam u nešto što je romantično. To je moja svakodnevnica pored njega. Svesna sam da je takvih muškaraca danas jako malo čak me i moje prijateljice kritikuju i to kod sebe moram da korigujem.

Tina Ivanović
foto: Privatna arhiva

Koje iznenađenje je najlepše koje ti je Zvezdan priredio i koje ti je ostalo u najlepšem sećanju?

– Pregršt iznenađenja je bilo tokom svih ovih godina i dok smo živeli u Nemačkoj, a i u Srbiji. Nekako uvek ima osećaj kao da zna čime i kako da mi ulepša dan. Ne moraju sva iznenađenja da budu materijalna, nekad je dovoljan dodir i stisak ruke kad je teško, a nekad i bunda od nerca.

Kada vam je brak bio u najvećoj krizi i zašto i da li je posle tih situacija zapravo vaš brak bio još jači? Da li zapravo teški trenuci bili ispit za vašu ljubav?

– Krize su bile na samom početku braka, svađali smo se oko sitnica i gluposti, a kako su godine prolazile totalno smo naučili jedno na drugo. Imamo naše zajedničke rituale i jako teško se odvajamo jedno od drugog. Sećam se kad sam morala da odem do Dubaija da završim nešto oko papira za stan, on je ostao u Beogradu od petka do ponedeljka i da mi je u subotu ujutru pisao da nije oka mogao da sklopi celu noć jer je naučio da stalno budemo zajedno.

Tina Ivanović
foto: Privatna arhiva

Kada si kod svoje kuće i kada si prepuštena svojim mislima, je li možeš da zaključiš da si zadovoljna svojim ljubavnim životom i da li smatraš za sebe da si srećna i voljena žena?

– Ispašće da preterujem, ali zaista je tako osećam to svakoga dana. Zaista bi mladim devojkama savetovala da pre nego što zaplove u bračne vode da brak nije proba haljine, vas svaki dan čeka neko iskušenje, a da na kraju pobedi samo prava ljubav što u mom slučaju i govori staž od 26 godina braka.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.