JOŠ SAMO MAŠU DA NAVATA Novi Veljko srpske estrade: Bio sa Helenom pre Slobe, a posle smuvao ćerku naše pevačice! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/jovan.s.stefanovic

opasan je mali

JOŠ SAMO MAŠU DA NAVATA Novi Veljko srpske estrade: Bio sa Helenom pre Slobe, a posle smuvao ćerku naše pevačice! (FOTO)

Helenin bivši dečko takođe je poznati pevač koji dolazi iz porodice velikih muzičara
Objavljeno: 15:17h

Mladog pevača dugo nije bilo u medijima, ove godine je snimio nove pesme, a prisustvovao je i snimanju novogodišenjeg programa jedne televizije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On se takmičio u jednom muzičkom takmičenju, a pored toga što je pevao kao prateći vokal, aranžirao je i pesme.

Pevač je početkom godine raskinuo i vezu sa modnom blogerkom Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

foto: Printscreen/ Instagram/ Zlata Aranđelović

Što se njegovog karijernog puta tiče, završio je nižu muzičku i elektrotehničku školu, a ljubav prema muzici preneo mu je njegov slavni otac.

Imao teško detinjstvo jer je zajedno sa poslednjim srpskim vojnicima morao da beži sa Kosova. Njegova porodica je imala tri stana u Prištini koje je morala da napusti, a koje je kasnije menjala za kuću na dva sprata u Mirijevu.

Kada su shvatili da ne mogu da ostanu u Prištini krenuli su prema Beogradu gde su se javili rođacima koji su im odmah obezvedili mesto gde će da žive. Bio je to podrum u kojem su spavali preko mesec dana gde je morao da spava na dušecima zajedno sa roditeljima, bratom i sestrama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.