VENČANJE Ovu cicu je Viktor krio! Kakva priča: Upoznali se na Exitu, a pola godine kasnije -  SVADBA! I to kakva! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

Staje na ludi kamen

VENČANJE Ovu cicu je Viktor krio! Kakva priča: Upoznali se na Exitu, a pola godine kasnije - SVADBA! I to kakva! (FOTO)

Svadba je zakazana za početak aprila!
Objavljeno: 11:03h

Glumac Viktor Savić zakleće se na večnu ljubav izabranici Teodori Miljković u aprilu naredne godine, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Budući mladenci već uveliko pripremaju svadbeno veselje koje će se razlikovati od onih tradicionalnih koje nalažu srpski običaji. Oni su već odabrali mesto gde će se održati žurka. Buduća mlada već je odabrala dugu haljinu koju će nositi taj dan, dok Viktor još nije smislio šta će obući - kaže dobro obavešten izvor i otkriva da budući mladenci ne žele raskoš i luksuz

????

A photo posted by Teodora Miljković (@laylareikoartis) on

- Već su počeli sa pripremama svadbe. Oni su zamislili da to bude žurka na kojoj će okupiti rodbinu i prijatelje jer ipak žele da naprave veselje po svom ukusu, a da to ne bude klasična srpska svadba. Početkom aprila biće organizovana svadba, a oni su već odabrali mesto gde će se održati žurka. Buduća mlada već je odabrala dugu haljinu koju će nositi taj dan, dok Viktor još nije smislio šta će obući - priča dobro obavešten izvor i otkriva da budući mladenci ne žele raskoš i luksuz.

foto: Dragana Udovičić

- To će više delovati kao tinejdžerska proslava i izlazak u neki dobar klub - otkriva izvor blizak paru, koji dodaje da je njihova ljubav počela početkom godine kada su se sreli u noćnom provodu, ali i da svih ovih meseci ljubav vešto kriju od javnosti.

Ali dobro se pripremite, jer Teodora je ooozbiljna lepotica!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.