KAKVA DAMA! Mama naše pevačice je bila MISICA i prava lepotica: Po prvi put je vidimo, IZGLEDA SVETSKI! (FOTO)
Mia, Foto: Instagram

divno!

KAKVA DAMA! Mama naše pevačice je bila MISICA i prava lepotica: Po prvi put je vidimo, IZGLEDA SVETSKI! (FOTO)

Mia Borisavljević je njena ćerka!

Objavljeno:

Mijina mama Lidija je svojevremeno bila mis Valjeva, odnosno Divčibara, 1976. godine, a sada je ekskluzivno u ''Magazinu In'' otvorila dušu o odnosu sa ćerkom.

-Taj izbor za mis se održavao, moja majka je dugo igrala u kulturno-umetničkom društvu, imala je svoju tačku igrala je ''Srbiju'' u narodnoj nošnji i oni su je prijavili, i pored svih tih manekenki u trikoima majka je bila u narodnoj nošnji i opancima - priča Mia.

-Mi se mnogo volimo, prevelika je emocija između nas i nema mesta za raspravu - priča Mia.

1 / 5 Foto: Instagram

Osvrnula se i na ružne glasine i novinske naslove koje idu uz karijeru njene ćerke, pa otkrila kako se nosi sa tim danas:

-To boli, ali kako ja iza kamera i novinskih natpisa da dokažem. Ja verujem u svoje dete, to je put koji moramo proći, digneš glavu, narod je čudo, svašta daju sebi za pravo da pitaju, mada više iza leđa nego da vam u lice kažu. Ali to postane beznačajno, bitno je da mi kao roditelji gledamo kako ona napreduje i stasava u to što želi - kaže Mijina majka Lidija.

1 / 4 Foto: RTV Pink printscreen

-Mia je bila sportski tim, muškobanjasta, majice, farmerke. Dugo je bila dečak, tek kasnije je došlo zaljubljivanje. Zaljubi se dečak, dovede ga kući, oni se toliko zaljube u nju, posle meni plaču, hoće da se ubiju - dodaje Lidija.

-Imala sam drugove, bila sam posvećena drugovima, a oni su se zaljubljivali za bezveze... Onda je to problem, zamisli dođe ti dete od 15 godina i kaže ti da hoće da se ubije - priča Mija.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.