POGLEDAJTE U KAKVOM RAJU ŽIVE VLADE I SNEŽANA DIVAC! Vila u Kaliforniji kao iz snova, a tek ova u Beogradu! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

uživaju

POGLEDAJTE U KAKVOM RAJU ŽIVE VLADE I SNEŽANA DIVAC! Vila u Kaliforniji kao iz snova, a tek ova u Beogradu! (FOTO)

Pogledajte kako izgleda dom u Beogradu Vlade i Snežane Divac.

Objavljeno: 13:33h

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana već neko vreme nisu se eksponirali u javnosti, a pre nekoliko dana našli su se u centru skandala zbog poruka koje je Niša Savljević slao njihovoj ćerki Petri.

Naime, oni dugo žive na relaciji Srbija - Amerika, a oba doma su im i te kako raskošna. Oni uživaju u luksuznim nekretinama koje su opremljene skupocenim nameštajem i detaljima.

Zlatno - plavi tonovi dominiraju, a prostrane prostorije daju još luksuzniji utisak.

Snežana je više puta na svom Instagramu podelil fotografije iz svog doma, te su njeni pratioci imali prilike da vide kako izgleda unutrašnjost njihove oaze mira.

Snežana Divac
foto: Instagram

Podsetimo, Ana Divac, progovorila je nedavno prvi put za domaće medije o biološkim roditeljima svoje usvojene ćerke Petre. Ona se osvrnula i na svoj odnos prema Srbiji, sinovima Luki i Mateji.

- To nije bila humanost, već ljubav. Uvek sam gledala samo jednu stvar, a to je koliko sam bila srećna jer sam dobila dete. Mislim da ne postoji ništa lepše u mom životu nego što mi se to dogodilo. Nikada to nisam posmatrala kao da sam ja nekome pomogla, već da sam ja ta koja je nešto tako lepo dobila na dar. Bezgranično sam zahvalna njenim biološkim roditeljima koji nisu abortirali, već su prošli kroz jednu takvu teškoću da daju dete na usvajanje. To je prava roditeljska ljubav, kada ne možete da se brinete o svom detetu, ali smognete snage da ga date nekome ko može - rekla je Ana za "Story", te otkrila da ne zamera ćerkinim biološkim roditeljima što su ostavili svoje dete.

Vlade Divac
foto: Marina Lopičić

Bonus video:

02:10

DIVAC I RAĐA ZAVRŠILI U SKADARLIJI: Tamburaši im pevali Olivera, Bajagu i Halida na uvce (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.