MANDA DA JE ŽIV NJEGOVOJ SREĆI SADA NE BI BILO KRAJA: U glumčevoj porodici RADOST!
Milorad Mandić Manda, Foto: Zorana Jevtić

Čestitamo

MANDA DA JE ŽIV NJEGOVOJ SREĆI SADA NE BI BILO KRAJA: U glumčevoj porodici RADOST!

Prelepe vesti!

Objavljeno:

Iako će ovog leta biti šest godina kako nas je napustio Milorad Mandić Manda, nema dana da ga neko od kolega ne pomene, a svi zajedno teško se mire sa njegovim preranim odlaskom.

Milorad Mandić Manda
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Najteže je, sigurno, njegovoj porodici, supruzi Anji i deci. Život je nastavio svojim tokom, srećom dešavaju se lepe stvari, ali nema sumnje da ostaje žal što radosne vesti ne mogu da podele sa Mandom.

Da je živ, omiljeni glumac, uz koga su odrastale mnoge generacije, danas bi mogao da se pohvali statusom dede. Naime, njegov najstariji sin Marko, koga je uz Mariju i Filipa dobio u prvom braku, oženio se i dobio ćerku.

Milorad Mandić Manda unuk
foto: Instagram printscreen

Njegova supruga Tijana je poznata influenserka koja se bavi digitalnim marketingom i fotografijom.

Devojčica je stigla na svet u decembru, a mesec dana ranije Marko i Tijana su se venčali.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen

„Da li vi, Marko, uzimate ovde prisutnu Tijanu, da je volite i razumete kada u devetom mesecu odluči da drugi put u nedelju dana menja boju zidova“, našalila se mlada uz fotografiju sa venčanja, koju je objavila na svom Instagramu.

Mandina udovica, glumica Anastasija Anja Mandić, sa kojom je dobio sina Andriju, uvek je imala dobar odnos sa svom Mandinom decom, pa ne čudi da je i na njenom Insta-storiju osvanula slika bebe, novog člana porodice Mandić.

Podsetimo, Milorad Mandić Manda filmski i pozorišni glumac preminuo je 15. juna 2016. godine igrajući kapetana Kuku u predstavi “Petar Pan”. Podsetimo, Manda je iznenada pao dok je predstava trajala i mnoge kolege mislile su da je to deo scene, sve dok se nažalost, vrlo brzo, nisu uverili u suprotno.

Kao i mnogi umetnici koji više nisu sa nama iza sebe je ostavio kultne uloge za pamćenje po kojima će ga i naredne generacije zasigurno pamtiti.

Milorad Mandić Manda rođen je 3. maja 1961 godine. Tokom karijere snimio je više od šezdeset filmova, odigrao mnoge velike uloge u pozorištu i jedno vreme vodio možda najpopularniju dečiju emisiju svih vremena ” S one strane duge” .

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.