MORBIDNO! Oglasio se Željko Mitović
Foto: facebook/zeljkomitrovic

oglasio se

MORBIDNO! Oglasio se Željko Mitović

Oglasio se vlasnik TV Pink

Objavljeno: 13:16h

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović ogorčeno se oglasio na društvenoj mreži Tviter nakon što se ponovo pojavila vest da je on preminuo.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

- Istina je, umro sam. Sad moram da vam je*em majku iz carstva nebeskog - napisao je Mitrović.

Podsećamo, ovo nije prvi put da se ova vest pojavi na društvenim mrežama, a Mitrović svaki put mora to da demantuje.

Podsetimo, prvi čovek "ružičaste imperije" Željko Mitrović često na Tviteru objavljuje snimke iz svog privatnog i poslovnog života a neretko se svađa i sa tviterašima. Pored brojnih inovacija koje svakodnevno sprovodi i izuma, on je i vodeći u rijaliti šou programima.

Nedavno je objavljeno da se projekat Zadruge definitivno ukida.

Luna Đogani, Željko Mitrović, Ognjen Amidžić
foto: Printscreen

Iako je do finala ostalo još šest meseci, izvor blizak produkciji otkriva za Rijaliti da se temeljno radi na scenariju novog rijaliti šou-programa koji će se po mnogo čemu razlikovati od Zadruge.

Novi rijaliti trebalo bi da po ustaljenoj formuli počne u septembru, ali glavna ideja je da pozove ljude s imenom, prezimenom, zanimanjem i karijerom.

- Velika želja čelnika produkcije je da pred kamere ponovo dovedu pevače, pevačice, glumce, profesionalne manekene i da njih stave u uslove na koje nisu navikli. Trebalo bi da bude mnogo više igri, izazova, a u pripremi je i nova scenografija. U novom rijalitiju trebalo bi da se pojave dobro poznata lica ili oni koji su bili jako popularni devedesetih i dvehiljaditih godina - kaže izvor, i nastavlja:

- Mnogo pevača, pevačica, političara, glumaca i televizijskih lica je tokom poslednjih pet godina odbilo učešće u Zadruzi samo zato što taj rijaliti po njihovom mišljenju čine ljudi bez zanimanja koji su samo željni kadra i instant popularnosti. Osluškujući njihove potrebe na brojnim pregovorima koje je s njima vodio, Mitrović je odlučio da ponovo sastavi ekipu kakvu smo nekada gledali na Farmi ili u Dvoru - završava izvor za Rijaliti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.